KULTURA

Jeste li počeli gledati seriju 'Years and years'? Odlična je!

‘Godine i godine’ obožavati ćete nakon prvog gledanja!

„Godine i godine“ je serija o obitelji. Pokazuje kako preživjeti, u pozadini političkog svijeta u kojem više ne možete razaznati dobro od lošeg. Ton je žestok, smiješan, srcedrapajući i, naposljetku, pokazuje odlučnost jedne obitelji da preživi budućnost. U seriji glume Rory Kinnear, Russell Tovey, Jessica Hynes, Ruth Madeley, T’Nia Miller i Anne Reid, kao i Emma Thompson, koja glumi slavnu osobu koja postaje političarka i čija su kontroverzna mišljena podijelila naciju.

Serija prati veoma zaposlenu mančestersku obitelj Lyonse. Daniel (Russell Tovey), se uskoro ženi za Ralpha (Dino Fetscher), Stephen (Rory Kinnear) i Celeste (T’Nia Miller), brinu se za svoju djecu, Rosie (Ruth Madeley) juri za novim momkom, Edith (Jessica Hynes) već godinama nije bila kod kuće, a na čelu obitelji je baka Muriel (Anne Reid). No kad se njihovi životi sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g., radnja prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina. Društvo je brže i luđe te politička previranja, tehnologija i daleki ratovi utječu na Lyonse u njihovim svakodnevnim životima. U tom novom svijetu Lyonsi se moraju suočavati sa svojim svakodnevnim nadama i strahovima znajući da jedna obična obitelj nikad ne bi mogla promijeniti svijet. Ili bi možda ipak mogla?

Seriju donosi RED Production Company u koprodukciji s HBO, BBC One i CANAL+, a autor, scenarist i izvršni producent je Russell T Davies.

Foto: PR
Objavljeno: 23.05.2019. u 12:11
Tagovi: serija, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p