KULTURA

Virgil Abloh ima vlastitu emisiju s odličnom porukom!

Pratite novu emisiju svjetski poznatog umjetnika u sklopu kampanje #AloneTogether!

Poznati američki dizajner – Virgil Abloh u posljednjih je nekoliko godina potpuno osvojio svijet dizajna, a gotovo da i nema osobe koja danas nije čula za njegovo ime. Iako uključen u nekoliko desetaka projekta, Abloh je i doba krize odlučio kreativno iskoristiti te pretvoriti u nešto itekako korisno.

Tako je u sklopu američke kampanje #AloneTogether, koja svojim raznolikim sadržajem potiče mlade da ostanu kod kuće i povežu se kroz različite zabavne aktivnosti, kreirao emisiju naziva ''Televised Radio Network''. Emisija će na tjednoj bazi ugošćavati različite dizajnere, umjetnike, glazbenike i DJ-e koji će, uz pažljiv glazbeni odabir, raspravljati o svijetu umjetnosti, mode, dizajna, ali i suvremenog društva uopće. Emisija će biti interaktivna, što znači da će redovito uključivati i same gledatelje u emisije, a na koji točno način, preostaje nam tek saznati! Prva emisija dostupna je za pregled, a predstavlja suradnju portala Dazed i začetnika projekta, Abloha, i to pod nazivom ''Jazz Hours: Water Colors''.

Podržite ovu hvalevrijednu kampanju koja se od samoga početka usredotočuje na mentalno zdravlje tijekom epidemije, naglašavajući da socijalno distanciranje ne mora nužno značiti i socijalnu izolaciju. Najave novih emisija možete pratiti na službenoj stranici.

Objavljeno: 07.04.2020. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p