LIFESTYLE

Božićni detalji sa šaljivim natpisima razveselit će baš svih!

Znamo što ove sezone pokloniti i najvećim ''Grinčevima''

Hrvatski brend Puro Amor već nas je davno osvojio svojim prekrasno dizajniranim komadima keramike, ali i ostalim unikatnim proizvodima koje obožavamo poklanjati, ali i dobiti na poklon. Tim više što samom kupnjom podržavamo male, domaće poduzetnike te kupujemo izvorni, domaći proizvod sjajne kvalitete.

Puro Amor se potrudio i ove godine te pripremio novu kolekciju prigodnih proizvoda za Božić s duhovitim i inspirativnim natpisima. Osim već dobro poznatih jastučnica s natpisom ''Božić dolazi i kilogrami isto'', koji je prošle godine oduševio kupce, ove godine kao novitet predstavljaju i šarmantne termosice koje krase natpisi ''Možda je ovo kuhano vino'' i ''Možda nisam na vrhu bora, ali sam i dalje zvijezda''.Ono što će mnogobrojne kupce zasigurno osvojiti jesu natpisi koji će sjajno poslužiti svima onima koji kada idu doma na Blagdane neprestano slušaju pitanja poput ''Imaš li dečka/curu''? Sada umjesto odgovora, možete jednostavno piti kavu iz prave šalice ;) A za one koji obožavaju kuhati, tu su i šarmantne pregače stvorene baš za božićno razdoblje.

Također, u ponudi vas čekaju i četiri vrste božićnih čestitki, kao i novo izdanje Puro Amor kalendara. ''Ovu godinu smo dodali uz svaki mjesec jedan citat na drugu stranu stranice, tako da nakon svakog mjeseca, osim lijepih uspomena, može se koristiti staru stranicu kao poster'', kazala je Dragitza Raštegorac, vlasnica ove simpatične radnje iz Zagreba.Uz kalendar, možete kupiti i više od 100 naljepnica koje će olakšati organizaciju i zapisivanje događanja, a će ih ove godine, nadamo se, biti puno više.Stoga, ako još uvijek tražite idealan božićni poklon za vaše drage osobe, Puro Amor ima sve što vam je potrebno za odabir posebnog poklona prepunog ljubavi i kreativnosti.


Foto: Puro Amor
Objavljeno: 30.11.2021. u 15:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p