UMJETNOST

Jedini dodatak koji nosimo ovog ljeta je s hrvatskim potpisom!

Ruksak ukrašen posebnom ilustracijom!
Posljednjih nekoliko godina modni dodaci od rafije i jute vratili su se na velika modna vrata i viđamo ih gotovo u svakoj kombinaciji! Sada, u malo drugačijem obliku, iz radionice hrvatske ilustratorice stigla je osebujna ilustracija što krasi novu it torbu ovog ljeta.

Točnije ruksak na kojem je ključni detalj šarolika ilustracija inspirirana kasnim proljećem i ljetom. Novi dodatak već podužoj listi predmeta koje krase ilustracije mladih hrvatskih ilustratora i umjetnika je ruksak torba s vizualom Anje Sušanj. Ruksak na jedno rame od jute postao je našim omiljenim modnim dodatkom bez kojeg ovog ljeta ne odlazimo na odmor, ali ga rado nosimo i uzavrelim ulicama grada. Funkcionalan i stylish, ruksak je idealan dodatak svakoj modnoj kombinaciji zahvaljujući trendovskom obliku i materijalu, a njegovoj originalnosti zasigurno pridonosi jedinstveni dizajn stvoren zahvaljujući projektu DNA iza kojeg stoje FASHION.HR i Beck's Hrvatska.Bez obzira spremate li u ruksak ručnik za plažu, kremu za sunčanje i omiljenu knjigu ili sve ključne predmete za odlazak na posao, izgledat će sjajno! Na ovaj način podržavamo mlade hrvatske kreativce koji su svoj rad odlučili prikazati na što više različitih medija pa je tako nakon hoodie majice i dekica ovaj ruksak postao dio DNA obitelji koja je sad u drugoj sezoni!

Iako ruksak nije na prodaju, jednog sretnika očekuje upravo ovaj ruksak, a svi detalji nalaze se na službenoj Facebook stranici. O ilustratorici čiji rad krasi ovaj ruksak saznali smo više kroz zanimljivi intervju, a čitajući, dijeleći i sudjelujući u nagradnoj igri, svi imate priliku podržati sjajnu inicijativu čiji je ključni cilj podržati domaću kreativnu industriju!
Foto: FASHION.HR
Objavljeno: 21.07.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p