DIZAJN I ARHITEKTURA

Neodoljivi komadi keramike u koje smo se zaljubili!

Posebna estetika koja će se uklopiti u svaki dom

Keramika je posljednjih nekoliko godina apsolutni svjetski trend, a sve veći broj ljudi u potrazi je za nešto drugačijim i posebnijim detaljima za dom. Još ako su spomenuti komadi unikatni, u dom ste unijeli prava mala umjetnička djela koja će prostoru dati dozu šarma.

Tako smo pronašli još jednu umjetnicu čiji su nas proizvodi u potpunosti oduševili. Anna Beam mlada je djevojka s umjetničkim studijom u Londonu čija će vas estetika ostaviti bez daha. Zemljana paleta boja i minimalistički dizajn tanjura, posuda, vaza i dekoracije uklopit će se u baš svaki interijer, a ono što je zaista posebno u Anninom radu jest tehnika; dvodimenzionalne dizajne pretvara u trodimenzionalne predmete stoga mnogi njeni komadi izgledaju kao prava modernistička umjetnička djela na koja često ucrtava vlastite ilustracije. Poigravajući se s oblicima, ali i materijalima kao što su glina ili prirodni materijali poput islandskog crnog pijeska, Anna stvara komade u koje unosi svoja iskustva, uspomene i na koncu, vlastito raspoloženje. 

Štogod da radim, usput razmišljam o novim dizajnovima i stvarima koje želim napraviti. Često najviše ideja dobijem kada sam najviše zauzeta i kada imam najmanje vremena jer sam opterećena drugim obavezama“, kaže Anna. Ova umjetnica podrijetlom je iz Baltimorea, iz američke države Maryland, no već dugi niz godina živi i radi u istočnom Londonu, a njeni radovi dostupni su diljem svijeta.

Osim keramike, Beam je majstorica u bojanju tkanine stoga u njenoj kolekciji možete pronaći i naručiti asesorajze kao što su neseser ili pamučne torbe, a sav rad ove svestrane umjetnice pratite na njenoj službenoj Instagram stranici ili na webu!

Objavljeno: 21.01.2020. u 11:15
Tagovi: Umjetnost

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p