KULTURA

Oduvijek ste željeli naučiti plesati? Onda ovo ljeto iskoristite za učenje nekih novih plesnih pokreta!

Plesne radionice koje ne želite propustiti!
Tko kaže da se ne može plesati bez partnera? Ples u paru je predivan, ali volimo naglasiti kako smo sami sebi najbolji partneri! Upravo zato ovo ljeto pored uživanja na obali, iskoristite i za učenje nekih novih plesnih pokreta i to uz pomoć sjajnih mentorica - sestara Jeričević!

"Ideja ladies latina se rodila zbog čestog nedostatka muškaraca na tečajevima, a na kraju se taj tečaj pretvorio u cistu zabavu kroz koju smo proširili i krug prijatelja!" - objašnjava Paula koja zajedno sa sestrom Petrom ovoga ljeta održava plesne radionice 'Ladies latin by Jeričevićke' duž cijele Hrvatske. Jedan od motiva da se ovakav tip radionica ostvari je i taj što u nekim gradovima ne postoji ni opcija upisa u plesnu školu, pa su ovom sjajnom idejom željele pružiti priliku svim zaljubljenicima u latin plesove da iste i savladaju!

Petra je početkom šestog mjeseca održala latin radionice u plesnom studiju Lazareti i pokrenula veliki broj radionica po obali, nakon što su sve sudionice zajedno sa Petrom otplesale na Stradunu naučenu koreografiju. Ovoga ljeta sestre Jeričević obići će Zadar (8.7), Split (16.7), Rijeku (9.7 i 10.7), Dubrovnik (19.7) i Korčulu (8. mjesec) i neizmjerno se vesele baš svakom gradu! Sve plesne radionice su predviđene kako za početnike tako i za napredne plesače.

Koraci su prilagođeni svakome, a onaj tko želi vise informacija o samoj kretnji, savjetima kako izgledati bolje, brže i dinamičnije sigurno neće ostati zakinut. Također, ovaj poznati plesni duo sebe opisuje i kao velike zaljubljenice u tehniku, izvođenje koraka, ali jednako toliko i u zabavu i dinamičnost koreografija, pa će baš svatko dobiti djelić onoga što od plesa i traži!

Više informacija možete saznati na službenim profilima i mail adresama: paula-jericevic@hotmail.com i jericevic.petra@gmail.com!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 29.06.2021. u 14:09
Tagovi: ljeto, ples

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p