UMJETNOST

Louvre otvara svoja virtualna vrata i moramo priznati da jedva čekamo zaviriti!

Prilika koja se ne propušta!

Za sve one koji vole putovati, godina iza nas bila je jedna od najizazovnijih upravo radi strogih restrikcija, ali i činjenice da čak i ako uspijemo ući u zemlju, gotovo sve atrakcije su zatvorene. No, rješenje postoji i jako se veselimo da već prekosutra možemo otputovati u jedan od najljepšših muzeja svijeta.

Uz online dostupnost raznim izložbama, muzejima ili koncertima, trenutnu situaciju je malo lakše podnijeti i prihvatiti, a pogotovo pridodamo li tome i činjenicu da jedan od najpoznatijih svjetskih muzeja ovog petka, 8. siječnja, otvara svoja virtualna vrata. Louvre je pariški muzej najpoznatiji po Da Vincijevoj Mona Lisi, ali uz ovo maestralno djelo, krije još mnogo remek djela nekih od najcjenjenijih umjetnika. Online posjet ovom kultnom muzeju organiziran je u vidu zanimljivog virtualnog kustoskog vodstva s kojim će posjetitelji moći saznati sve o najznačajnijim djelima koja se ondje nalaze, a ulaznica za ovaj i više nego privlačan posjet stoji 22 eura.

Više o programu i kako se prijaviti možete saznati na sljedećem linku, a mi moramo priznati da je ova virtualna šetnja kroz dekade najljepših umjetničkih djela sjajan način relaksacije i odmora u stresnom periodu iza nas. Stoga predlažemo da svakako nešto detaljnije proučite pravila i uvjete prijave i već ovog petka online otputujete u muzej koji vrijedi vidjeti!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 06.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p