UMJETNOST

Prekrasne ilustracije koje će ukrasiti svaki dom!

Radovi bogati toplim bojama, prirodnim motivima i šik modnim dodacima!

Carla Llanos umjetnica je sa sjedištem u engleskom gradiću, Nottinghamu koja je svojim radovima osvojila publiku diljem svijeta, a koju trenutno samo na Instagramu prati preko sto tisuća korisnika. Carlini radovi bogati su toplim bojama, prirodnim motivima i šik modnim dodacima koji tvore vizualno izrazito ugodne ilustracije. Inspirirana ženskom snagom, interijerom, organskim oblicima i prigušenim bojama, Carla stvara autentične radove koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer!

Strastvena ljubiteljica mode svoju umjetničku priču započela je prije gotovo deset godina, i to tako što se započela baviti - pletenjem. Tada je otvorila svoj prvi Etsy dućan, a nedugo zatim započela je šivanje i slikanje vlastitih tkanina, što ju je na koncu dovelo do dizajniranja na iPadu. Prvotna ideja bila je stvarati digitalni dizajn koji bi savršeno funkcionirao na tkaninama, no Carla se po putu zaljubila u ilustraciju i više se nije osvrtala. Uz to, redovito je slikala akrilom na platnu i papiru, što je više bio hobi nego bilo što drugo, no sada u svoju umjetnost nastoji integrirati dijelove svega što radi i voli. ''Obožavam modu i načine na koji kroz nju možemo izražavati ličnosti stoga je vrlo bitan element u mojim radovima. Najviše od svega volim ilustrirati žene koje mene samu inspiriraju; koje vam daju osjećaj smirenosti, samopouzdanja, snage i neovisnosti, jer su to stvari koje tražim u sebi'', izjavila je Carla.

Sve Carline radove možete pregledati i naručiti na Etsy stranici, a osim samih ilustracija, možete kupiti futrole za mobitel, majice i ostale asesorajze s Carlinim motivima.

Foto: Carla Llanos, Instagram
Objavljeno: 21.12.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p