UMJETNOST

Prekrasnim crtežima do bolje budućnosti: domaća ilustratorica sav prihod od prodaje donira onima kojima je to sad najpotrebnije!

Mi smo svoju ilustraciju već naručili!

Nakon što smo proteklog tjedna pokazali koko se brzo i efikasno možemo ujediniti, na nama je da i dalje nastavimo istim tempom. Sada kada je onaj osnovni prvi val pomoći iza nas, ne zaboravimo da tek sad kreće borba. Obnova kuća, izgradnja potpuno novih, samo su neki od zadataka koji tek dolaze, pa upravo zato i dalje donirajmo, pomažimo i budimo tu. Time se vodi i domaća ilustratorica koja će prihod od prodaje svojih radova donirati onima koji to sad najviše trebaju!

Diana Mataković je domaća ilustratorica koja stoji iza divne i nadasve posebne inicijative. Naime, odlučila je sav prihod od prodaje svojih ilustracija donirati jednoj obitelji. Zaista je bilo jako teško odabrati jednu od mnogo potrebitih obitelji s područja pogođenih potresom, no priča samohranog oca Dalibora posebno me rastužila. Sve informacije sam prethodno provjerila putem pouzdanih izvora, a zatim osobno kontaktirala gospodina Dalibora. Ispričala sam mu svoj plan koji je on skromno podržao te se zahvalio. Usput mi je rekao kako su on i njegova kćerkica dobro i da su trenutno na sigurnom.“ – objasnila je Diana u Instagram objavi inicijative.

Želite li i vi sudjelovati u ovoj divnoj inicijativi, svi radovi ilustratorice dostupni su na Behance profilu, a moguće ih je naručiti i putem Instagrama. „Ispod svake ilustracije navedene su dimenzije i cijene, a rad možete naručiti porukom preko Instagrama ili putem mog maila: dianamatakovic@gmail.com. Obavezno mi pošaljite sliku rada koji želite naručiti (screenshot ili link ilustracije)! Nakon vidljive uplate rad će vam biti poslan najranije 8. ili 9.1. (petak ili subota) u prvoj turi ili najkasnije 15.1. (petak) u drugoj turi, kada i završava ova akcija!“


Sav prikupljen novac bit će uplaćen direktno na račun gospodina Dalibora uz javnu objavu uplate, a ako niste u mogućnosti uplatiti, ovu divnu priču dijelite i tako pomozite širenju inicijative.

Foto: Instagram
Objavljeno: 05.01.2021. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p