UMJETNOST

Sada možete kupiti prekrasne ilustracije i sudjelovati u divnom humanitarnom projektu!

Ovo ne želimo propustiti!

Dobrotvorna akcija ONI koju Djelovanje organizira za pomoć udruzi Krijesnica, a koja pruža podršku djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima okupila je 13 ilustratorica i ilustratora mlađe generacije koji će donirati svoju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu. Sva prikupljena sredstva od prodaje - doniraju se udruzi!

Kalendar od 12 ilustracija + 13 na naslovnici bit će otisnut u mat printu s perforacijom što znači da sve ilustracije možete koristiti, uokviriti za sebe ili pokloniti nakon što ste ih kroz cijelu 2021. gledali znajući da ste nekom pomogli. Prodajom naklade od 150 kalendara po cijeni od 125,00 kn za kalendar prikupilo bi se 15,000 kuna za donaciju udruzi Krijesnica, a tome se još dodaje iznos od prodaje ilustracija te iako su kalendari trenutno rasprodani, originalne ilustracije se i dalje mogu kupiti zasebno.Uz lijepi kalendar s 12 ilustracija koje možete uokviriti, kalendar uključuje paket od 6 vouchera s popustom na kupovinu kod partnera – malih domaćih craft proizvođača i kvalitetnih brendova. Uključivanjem vouchera podržavamo lokalno u ovim neizvjesnim vremenima, a svi oni podržavaju projekt i dodaju vrijednost kalendaru za svakoga tko ga kupi. Prijatelji projekta su Buzdovan – Prvi hrvatski craft cider, Kokolach – Veganski i sirovi kolači, People2People – Ghee i namazi od orašastih plodova, Luftbremzer – nagrađivani zagrebački artisan gin, Korica – Prva hrvatska artisan pekarnica i Kofer – shop za poklone i mala čuda stvari posebnog karaktera.

Ilustratori koji su sudjelovali u izradi ovog doista posebnog kalendara, su Marina Mesar – OKO, Marin Remić, Tea Jurišić, Maja Biondić, Nikola Grabovac, Nikolina Žabčić, Mislav Lešić, Ivana Pipal, Nikica Jurković, Rina Barbarić, Dominik Vuković, Jelena Oroz i Slaven Kosanović – Lunar. Sve informacije oko kupnje kalendara kada bude ponovno dostupan, ali i kupnje pojedinačne ilustracije možete saznati na e-mail adresi (vanja@djelovanje.hr) ili putem Instagram poruke na sljedećem linku.

Također, planirana je i izložba u baru Botaničar u periodu od 9.12. – 22.12.2020. , no s obzirom na nove mjere svi radovi bit će prezentirani na profilu Botaničara unutar eventa s navedenim početnim cijenama koje su postavili autori, a ponude se zaprimaju putem poruka na profilu. Cijene će se ažurirati u sladu s pristiglim ponudama koje se zaprimaju do 22.12. u 12:00h, a konačna objava bit će isti dan u večernjim satima u baru Botaničar na eventu zatvaranja projekta – ako mjere dopuste.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 14.12.2020. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p