UMJETNOST

Upoznajte umjetnika koji se krije iza dizajna jedne od najposebnijih tetovaža

Sjajan i drugačiji motiv koji donosi posebnu priču!

Postoje oni ljudi koji vole obilježiti posebne i važne trenutke u životu, osobne misli i stavove ili pak s druge strane strahove i izazove na nešto drugačiji način. Tetovaže su oblik izražavanja koji nosi dublju i veću poruku od samog vizualnog dojma koji na prvi pogled dobivamo te baš uvijek treba biti produkt osobnog osjećaja i želje, a nikako trenda ili pomodnosti.

Odabir pravog motiva za tetovažu nije jednostavan zadatak te nerijetko zahtjeva duži period razmišljanja o finalnom crtežu koji ćemo aplicirati na kožu. Ono što se najčešće dogodi je situacija da u svojoj zamisli imamo određeni motiv i ideju kako želimo da izgleda, no u stvarnosti ne pronalazimo to nešto što smo si zacrtali. U takvim situacijama, najbolje je obratiti se tattoo majstorima koji će kroz vašu priču izraditi crtež te ga dodatno korigirati. Osim navedene mogućnosti, također nije naodmet zaviriti niti u bespuća interneta jer možda baš pronađete motiv, odnosno crtež koji savršeno odgovara onome što želite tetovirati.Quibe je umjetnik kojeg smo otkrili na Instagramu, a autor je predivnih minimalističkih crteža čiji su motivi najčešće dva lica te intimne situacije poput poljubaca ili držanja za ruke. Ono po čemu je ovaj umjetnik poseban su jednostavne linije koje koristi prilikom crtanja te njihova neprekidnost koja u konačnici tvori savršenu sliku. Iako su crteži koje Quibe radi prvenstveno namjeni za dekoraciju interijera, vrlo brzo pronašli su svoj put do srca zaljubljenika u tetovaže koji su svoje životne priče uspjeli pronaći u njegovim radovima. Minimalističke tetovaže iznimno su suptilne i elegantne, a odličan su odabir za sve oni koji ne žele napadan izgled.

Također, prilikom tetoviranja minimalističkih tetovaža u potpunosti ih možete prilagoditi sebi i dijelu tijela na koji dolaze uz nekoliko jednostavnih poteza, što najčešće nije slučaj s onim nešto kompleksnijim. Želite li napraviti baš jednu takvu tetovažu, predlažemo da obavezno zavirite na profil ovog talentiranog umjetnika te pogledate što nudi, a ako vam se nešto svidi, crtež možete po vrlo povoljnoj cijeni kupiti te na taj način podržati njegov umjetnički rad.

Objavljeno: 10.07.2019. u 14:03
Tagovi: tetovaža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p