DIZAJN I ARHITEKTURA

14 ideja za unošenje boje u prostor

Proljetna dekoracija kao vikend projekt
dekoracija doma  
Žudite za preobrazbom doma, no vaš budžet nije u skladu s vašim željama? Brigu prepustite nekom drugom, jer postoji mnogo malenih zahvata koji neće oštetiti vaš novčanik, ali će zato vaš dom pretvoriti u ljupki prostor koji će odisati svježinom, baš kako dolikuje proljeću.

Uz prvu subotnju jutarnju kavu proučite naše prijedloge, odaberite one omiljene i ovoga vikenda svoj dom pretvorite u pravu proljetnu oazu. Zamijenite svoje ukrasne jastuke onima vedrih boja i uzoraka, investirajte u floralnu posteljinu, cvijeće smjestite posvuda. Vaze, tegle, vintage limenke ili razne staklene bočice, osim što će biti praktični, izgledat će posebno šarmantno. Kao dekoraciju, s polica na stoliće izvadite najšarenije uvezene knjige i zapalite svijeće svježih mirisa.

Boju u prostor možete dodati i pomoću samo nekoliko detalja, poput stolice obojene u jarku nijansu ili pak akcentiranja pojedinih dijelova namještaja. Ako su vaši zidovi ukrašeni slikama, umjesto dosadašnje bijele podloge, u neke okvire stavite obojeni papir i unesite malo života u njih. Ideja je mnogo, a jedan kišni vikend dovoljan za isprobavanje barem nekolicine njih. Inspirirajte se našim prijedlozima i svoj dom pretvorite u onaj iz kojeg nećete htjeti izaći.
 
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
dekoracija doma  
M.M.
Foto: Pinterest, brit.co 
 
Objavljeno: 18.04.2015. u 11:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p