DIZAJN I ARHITEKTURA

15 ideja za stylish radni prostor

Vikend inspiracija za uređenje doma
the everygirl 
Probuditi se ujutro, napraviti prvu kavu i u udobnosti svoga doma baciti se na sve radne zadatke... Zvuči idilično i većini pomalo nestvarno, no činjenica jest da se sve više ljudi okreće freelance poslovima i radu od kuće, a ono zahtijeva i prikladan prostor, što može poslužiti kao izlika za savršeno stiliziran radni kutak. 

Bez obzira na kućnu atmosferu, svima je potrebno nekoliko detalja koji će pomoći u održavanju produktivnosti i efektivnosti, a jedan od njih zasigurno je radni stol. Ako niste u mogućnosti jednu prostoriju svoga doma odvojiti za ured, dovoljno će biti da jedan kutak namijenite isključivo radu i uredite ga po svom ukusu. Ono što je najbitnije jest da ga održavate urednim kako biste se u potpunosti mogli koncentrirati na posao te da stvorite ugodnu atmosferu u kojoj vam neće biti problem zadržati se dobar dio dana.

Uređenje radnog prostora ne mora nužno zahtijevati velike investicije jer postoji mnogo zamjena za elemente koji će izgledati jednako dobro i biti jednako funkcionalni kao i oni iz magazina. Razmišljajte van okvira i kao svoj radni stol upotrijebite zgodan kuhinjski stol ili komodu. Osim što su iznimno praktične i štede prostor, police mogu biti i izvrstan ukrasni detalj. Neutralne boje birajte želite li stvoriti opuštajući i miran interijer pogodan za rad ili učenje, dodajući mu chic detalje koji će ga pretvoriti u ured iz kojeg nećete htjeti izaći.
  radni stol radni stol radni stol lonny radni stol 
radni stol 
radni stol 
bryce covey photography 
Jessica Pages 
Dandelion Design
 
M.M.
Foto: The Everygirl, Lonny, Petra Bindel, Bryce Covey Photography, Jessica Pages, Dandelion Design, Pinterest
Objavljeno: 02.05.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p