DIZAJN I ARHITEKTURA

16 efektnih ideja kako zamotati poklone

Inspiracija za jedinstveno darivanje

zamatanje poklona 
Posvećujete li posebnu pozornost detaljima, sigurni smo da se pokloni koje vi darujete teška srca otvaraju. Također smo sigurni da vam je na pamet pao i zadatak koji nam se svim opasno približava, a to su božićni pokloni. Doista, ima li ljepšeg zimskog prizora od svjetlucajućeg okićenog bora u polumraku ispod kojeg se šarene divno zamotane kutijice?

Želite li unijeti malo osobnosti u darivanje, svoj pečat možete dati jedinstvenim načinom zamatanja. DIY ideje koje možete iskoristiti naći ćete posvuda i za njih vam neće trebati mnogo novca niti posebnog materijala. Volite li prirodne materijale, slobodno iskoristite grančice bora koje će u kombinaciji s jednostavnim kartonskim papirom i malo tankog užeta izgledati sjajno i neuobičajeno. Poigrati se možete i starim fotografijama osoba koje darivate, a jednako će vam dobro poslužiti i efektni podatni materijal.

Iako vam se zamatanje poklona čini vrlo jednostavnim zadatkom kojem ste i više nego dorasli, kad vidite neke od ideja koje smo izdvojili shvatit ćete koliko maštovit i kreativan ovaj posao može biti.
 
zamatanje poklona 
zamatanje poklona 
 
zamatanje poklona 
zamatanje poklona 
 
 
zamatanje poklona 
 
  
M.M.
 
photos: pinterest 
Objavljeno: 17.12.2014. u 09:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p