DIZAJN I ARHITEKTURA

5 Pinterest profila za istinske ljubitelje dizajna

Vrhunska inspiracija za uređenje doma
Pinterest 
Što poduzimate kada očajno trebate svježu inspiraciju? Uzimate knjige i časopise u ruke, palite provjerene filmove, odlazite u šetnje gradom, na vintage sajmove, listate omiljene blogove? Baš kao što se svi povremeno nađemo u svojevrsnom neinspirativnom ponoru, česti su i oni trenuci kada se osjećamo puni energije, spremni osvojiti svijet ili, u ovom slučaju, preurediti čitavu kuću. 

Uz omiljeni nam Instagram, jedan od naših najvećih izvora inspiracije je dobar, stari Pinterest. Profesionalni Pineri kakvi jesmo, jasno da imamo i svoje omiljene mape i profile koje pohodimo i detaljno analiziramo čim nam ponestane ideja. Kako se ne bismo izgubili u beskonačnom rolanju mišem tražeći pravu fotografiju, nekoliko je provjerenih profila koji nam baš svaki put osiguraju svježu dozu inspiracije.

Planirate li svoj dom prilagoditi novoj, hladnijoj sezoni, organizirate kućnu zabavu i trebate ideje za dekoraciju ili jednostavno želite nešto sami izraditi, obratite pozornost na ovih pet ljubitelja dizajna...
 
 
 
pinterest 
 
pinterest 
 
pinterest 
 
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 10.09.2015. u 14:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p