LIFESTYLE

5 YouTubera čiji nas vlogovi uveseljavaju

Pratite li ih?
youtube
Nesumnjivo, YouTube je danas, posebno među mlađom generacijom, najpopularnija online platforma. Svi koji su nekoć publiku okupljali na svojim blogovima, želeći istu zadržati, prešli su u nekom trenutku na YouTube, a pridružili su im se neki sasvim novi klinci, pa danas tako svjedočimo i velikim promjenama u domeni navika gledanja klasične televizije.

Uvriježeno je mišljenje da YouTube trpi samo kratke, zabavne forme i razne izazove, no mnogi su i ovdje svoju kreativnost pokazali montirajući zabavan sadržaj koji nas ponekad drži budnima dugo u noć. Uz YouTube kanale informativnog i edukativnog karaktera, razni streameri tako dijele beauty, lifestyle i modne savjete, ali nam daju zaviriti i u svoj život. Činjenica je da nas YouTuberi prvenstveno osvajaju svojom osobnošću i prirodnošću, a na to se nastavlja kreativnost, estetika koja nam odgovara te konkretan i kvalitetan sadržaj. U moru YouTubera odlučili smo stoga izdvojiti njih nekoliko u čijim vlogovima posebno uživamo, no to ne znači da sami ne nude i neke druge forme videa, što ostavljamo vama da istražite.

Claire Marshall

Djevojka koja se krije iza nekih od najbolje montiranih videa među YouTubericama ista je ona koja nas svojim modnim stilom i beauty idejama inspirira posljednjih godina. Claire Marshall je kul, izdvaja se svojim izgledom i posjeduje zavidnu kolekciju make upa, ali i stan koji smo odavno mentalno pohranili kao svoj dom iz snova. Tu je i Bruce, njen mačak, ali i momenti intimnosti koje Claire odluči s nama podijeliti, a zbog kojih je samo još više volimo.

Dunja Jovanović

Ona je fashion babe i njene vlogove smo u stanju gledati satima. Na nevjerojatno zabavnu Dunju Jovanović navukli smo se dobrano i da, spadamo u one fanove koji su joj u stanju dosađivati s porukama „kad će novi vlog“. Bilo da je u društvu svoje, sada već legendarne bake Mire ili pak Sarah Jo, još jedne mlade dame iz susjedne Srbije koja nas je zarazila, i to svojim glazbenim hitom, nevjerojatno zabavnu i duhovitu Dunju obožavamo.

Angelica Blick


Premda je odavno poznata kao skandinavska blogerica, i to jedna od najboljih, Angelica snima zaista sjajna videa s putovanja, a dosta ju je zanimljivo pratiti i u svakodnevnom životu. Humoristična i zabavna, prije nas je (okej, čini to još uvijek) oduševljavala svojim fotografijama, a danas to čini i videima, zbog čega pripada ekipi naših najdražih YouTuberica.

Lydia Elise Millen

Lydia nam je draga zbog svoje prirodnosti i iskrenosti, a da ima i inspirativan modni stil, uvijek ćemo tvrditi. Na svom YouTube kanalu dijeli sitnice iz svog života, svoje odjevne kombinacije, treninge, savjete za štednju te sve ostale velike i male stvari koje bi mogle interesirati.

Dušan Petrović


Za sebe kaže da je prvenstveno modni fotograf, no Dušanov humor i neopterećenost su ono zbog čega bismo ga naprosto obvezali na snimanje YouTube videa. Često se u njegovim videima pojavljuje poznata blogerica Tamara Kalinić, što je svakako zabavan moment.
Foto: Unsplash
Objavljeno: 13.01.2018. u 17:30

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p