LIFESTYLE

7 stvari koje ovog ljeta morate napraviti s najboljom prijateljicom

Iskoristite ljetne dane za zajednička druženja!

Sigurno ste svjesni kako živimo u poprilično užurbanom svijetu, koji pored pretrpanog rasporeda ostavlja vrlo malo vremena za trenutke opuštanja s dragim ljudima. Ljeti je nekako sve ležernije i opuštenije, pa je najbolje svoje slobodno vrijeme provesti na nešto zanimljiviji način, no ljetne avanture nikako ne mogu biti ostvarene ako u njih nije uključena i najbolja prijateljica!

Bez obzira kako planirate provesti ljetne mjesece, na vašem rasporedu mora se pronaći mjesta za neka ženska druženja koja će nadoknaditi sve ono propušteno te s kojima ćete stvoriti sjajne uspomene, a koje ćete pak prepričavati mjesecima kasnije. Bez obzira koliko godina imali, ženski sleepover je nešto što sigurno nikada nećemo prerasti. Girly pidžame i filmski maratoni koji će potrajati skoro pa cijelu noć, sjajan je način zabave i opuštanja, pogotovo kada u cijelu priču ubacite prekomjernu količinu grickalica ili omiljeni junk food. Nadalje, ovo ljeto može biti i sjajna prilika da konačno bookirate zajednički beauty tretman, pa tako trajna manikura i pedikura mogu biti izvrstan način za relaksaciju, a koja će rezultirati fantastičnim izgledom. Također u ovu priču možete uključiti i toliko željnu masažu ili pak zajedničku promjenu frizure, koja je izvrstan način ako želite osvježiti svoj izgled.

@jeannedamas

 Ljeti ćete sigurno u jednom trenu osjetiti potrebu detaljno očistiti svoj ormar i riješiti se svih modnih komada koji se više ne uklapaju u vaš stil, ali to ne znači da neka odbačena bluza ili haljina neće pronaći sigurno mjesto u nečijem tuđem ormaru. Zato zajedno s prijateljicom organizirajte mini buvljak za nešto bliži krug ljudi, pa možda baš pronađete neki komad koji će upriličiti svaki vaš sljedeći outfit. 

@sarah.rae.mayne

Slobodno vrijeme uvijek možete iskoristiti za stjecanje novih znanja i vještina, pa ako imate nešto više slobodnog vremena, želje i motivacije, nije naodmet upisati i neki novi tečaj. Znati koji strani jezik viška nešto je što se uvijek isplati, a također su sve popularniji i tečajevi kuhanja, pa tako možete naučiti pripremati i neka jela koja možda s vremenom postanu i vaša omiljena. Osim stranog jezika, naš život itekako obogaćuju putovanja, no ako niste u prilici isplanirati putovanje na neku daleku lokaciju koja se možda nalazi na vašoj bucket listi, uvijek možete pronaći neko manje mjesto u blizini, barem na vikend druženje. Slovenija kao i Italija destinacije su koje se nalaze u neposrednoj blizini, a prepune su zanimljivih i šarolikih lokacija koje je šteta ne posjetiti.

@ninaleacaine

Kako ljeto obilježavaju uglavnom visoke, a često i nesnošljive temperature, bijeg u prirodu zvuči kao sjajno rješenje, stoga na svoj popis svakako stavite planinarenje kao sjajan oblik aktivnog odmora, a ako riječ aktivnost u ljetnim mjesecima u vama izaziva neugodu, sve blagodati prirode možete iskoristiti i jednim sjajnim piknikom, na kojem ćete uz ukusnu hranu ukrasti i pokoju zraku sunca.

@ninaleacaine

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.07.2019. u 00:00
Tagovi: putovanja, putopis

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p