DIZAJN I ARHITEKTURA

8 dizajnerskih trikova za ljepši dom

Briljantne ideje poznatih modnih dizajnera spremne za kopiranje

modni dizajneri 
Celebrity domovi primjeri su nekih od najluksuznijih interijera (i eksterijera) i moramo priznati da im i mi teško odolijevamo. Lako se izgubiti u maštanju i roju luksuza, elegancije i stila. Iako modeli, glumci, pjevači i ini najčešće nisu zaslužni za dekoraciju svojih fantastičnih imanja, u njima se mogu vidjeti posljednji dizajnerski trikovi, ideje i trendovi koje potom možemo iskoristiti i u svojim domovima.

Kad je pak riječ o kućama i stanovima poznatih modnih dizajnera, stil se očituje u svakom, pa i najmanjem ukrasnom predmetu. Odražavajući stilove svojih vlasnika, u ovim prostorijama spaja se nespojivo, miješaju se razni utjecaji i sve odiše autentičnošću.
 
Ovoga smo vikenda odlučili pokupiti nekoliko ideja upravo iz tih dizajnerskih prostora i interpretirati ih na svoj način u vlastitom domu. Primjerice, umjesto jednog stolića u dnevnoj sobi, baš poput Elieja Saaba, možemo staviti dva. Ako smo izrazito odvažni, strop možemo obojiti u zlatnu boju kao što je u svom domu to učinio Ralph Lauren, a inspiraciju možemo vući i iz grčkih momenata u spavaćoj sobi Diane von Furstenberg. Minimalisti će obožavati dom Jilla Stuarta koji je uklopio crno-bijelu fotografiju sa sivim i bijelim interijerom, a zaista je teško odoljeti marokanskim utjecajima u kupaonici obojenoj plavim nijansama Yvesa Saint Laurenta. Za ljubitelje color blockinga i jarkih nijansi, tu je lijep detalj kraj kreveta Reeda Krakoffa, dok će se vlasnici bazena zasigurno moći inspirirati jednostavnošću i elegancijom kakvu voli i Giorgio Armani.
 
Elie Saab Elie Saab
  Jil Stuart Jil Stuart
 
Ralph LaurenRalph Lauren
 
Reed Krakoff Reed Krakoff
 
Diane von FurstenbergDiane von Furstenberg
 
Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent
 
Giorgio ArmaniGiorgio Armani
 
Roberto CavalliRoberto Cavalli


M.M.
Foto: Elle Decor
Objavljeno: 06.06.2015. u 12:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p