LIFESTYLE

Advent u Zagrebu osvojio nagradu za turistički događaj godine

Koje nam novosti donosi ovogodišnje izdanje omiljene manifestacije?
Advent u Zagrebu
sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma koja se održala u Bolu na Braču, Advent u Zagrebu je dobio nagradu za događaj godine, potvrdivši još jednom status centralne manifestacije metropole.


Advent u Zagrebu ove godine počinje 26. studenog kada će se svečano upaliti lampice na Zrinjevcu, a prema prvim najavama, čeka nas najbogatiji program do sada. Advent na glavnom trgu, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Ledeni park, Fuliranje, Strauss u Oktogonu, Žive Božićne jaslice, Božićni sajam, s Božićnih balkona Zagrebu i umjetnički sajam Artomat naš će grad ponovno pretvoriti u centar dobre zabave.

Advent u Zagrebu
Advent u Zagrebu
Neke od novosti Adventa u Zagrebu su klizalište koje će se postaviti u Klovićevim dvorima, u atriju galerije, a program će uključiti i Plato Gradec gdje će biti moguće fotografirati se uz efekt snježnih pahuljica. Opatovina će biti dodatna lokacija, na Strossmayerovom šetalištu vladat će prava bajka, a gradom će se šetati i pravi Djed Božićnjak iz Finske.

Detalji ovogodišnjeg programa Adventa u Zagrebu bit će poznati s početkom studenog, a dotad sve informacije možete popratiti na službenoj stranici manifestacije.

Advent u Zagrebu
Advent u Zagrebu
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 28.10.2016. u 15:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p