DIZAJN I ARHITEKTURA

Ako ste veliki fan Harryja Pottera, ovaj set posuđa morate imati!

Set kojeg želimo u svojoj kolekciji!

Harry Potter jedan je od onih globalnih fenomena koji i dalje intrigira i privlači publiku čime baza fanova neprestano raste. Upravo zato nije nimalo neobično što iznova nailazimo na kolekcije inspirirane omiljenom pričom o malom čarobnjaku, a ovog puta riječ je o nečemu tako zanimljivom i posebnom!

Naime, radi se o porculanskom setu posuđa na kojem se nalaze grbovi sva četiri doma škole čarobnjaštva Hogwarts. Ovaj set nije tipičan merch već je pomno i kvalitetno izrađen i jedan od onih primjeraka kojeg će svaki veliki ljubitelj poželjeti imati u svojoj kolekciji. Isto tako, set je doista prikladan za jelo jer je vrlo elegantan i pomalo glamurozan, stoga vjerujemo da će i oni ne tako veliki obožavatelji ovim divnim detaljima dati priliku.

Porculanski set moguće je nabaviti putem Toynk webshopa, a dobra vijest je i to što isti dostavlja u Hrvatsku. Što se tiče samog seta, osim tri vrste tanjura, tu su i šalice koje su nas osvojile na prvi pogled, a predivni zlatni detalji protežu se cijelim setom kao estetski lajtmotiv. Stoga, bez obzira želite li ovaj set na vlastitoj polici ili ste pak odlučili nekoga obradovati super kreativnim i unikatnim poklonom, možemo se složiti da je ovo jedan od ljepših Harry Potter detalja na koje smo dosad naišli!

Cijena seta je oko 800 kn, a naručiti ga možete putem sljedećeg linka!
Foto: Toynk
Objavljeno: 24.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p