LIFESTYLE

Alternativni Instagram rječnik koji će vas dobro nasmijati

Zabavne definicije poznatih izraza
HipDict
Šanse da pripadate milenijskoj ili Z generaciji i da provodite puno previše vremena online su otprilike jednake činjenici da je zemlja okrugla. Živimo u modernom svijetu u kojem je sve povezano i priključeno, pa su tako i svi stanovnici povlaštenog Zapada većinu vremena spojeni na divni internet.

Posljedično, imajući konstantno pristup tuđim životima i mišljenjima, lako je vidjeti što to u određenom periodu zaokuplja mlade ljude, kojih su se trendova zakačili i koje izraze upotrebljavaju. Upravo se svemu tome vrlo vješto nasmijao i pomalo narugao genijalni HipDict, Instagram profil na kojem se objavljuju sarkastične alternative klasičnim i nešto novijim riječima. Nemoguće je ne nasmijati se, ali i ne pronaći istinu među gomilom slobodnih pojašnjenja raznih termina. Da stvar bude bolja, u kovanju definicija može sudjelovati baš svatko i to tako da pošalje svoje objašnjenje pojedine riječi na službenu stranicu spomenutog Instagram profila koji broji vrtoglavih 1.9 milijuna pratitelja.

hipdict
hipdict
Da je Instagram mjesto gdje u vodu padaju sve naše namjere za izvršavanjem trenutnih obaveza ili da je učenje proces dopisivanja, jedenja i gledanja televizije s otvorenom knjigom nadohvat ruke vjerujemo, svi će se složiti, a mnogima bi dobro mogla sjesti i definicija riječi miljenice interneta - bae ili pak termina siromašan.

Izbor najzanimljivijih definicija s Instagrama HipDict donosimo vam u nastavku, a profil svakako sami provjerite ovdje.

hipdict
hipdict
hipdict
hipdict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict
HipDict

M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.02.2017. u 11:52
Tagovi: instagram

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p