LIFESTYLE

Aplikacija za sve ljubitelje opuštanja kroz bojanje

Reduciranje stresa uz najbolje ilustratore s Instagrama
bojanka
Š
to radite kada se želite maknuti od svega, odlutati iz svakodnevice, totalno opustiti svoje neuronske mreže? Odabirete li fizičku aktivnost, šetnju po prirodi ili možda bojanje?


Ako je odgovor potonji, vjerujemo da vas razumije nemali broj fanova bojanki za odrasle koji su ovaj način opuštanja odabrali kao svoj omiljeni način provođenja slobodnog vremena. Blagodati bojanki za odrasle su nepobitne, što su prepoznali i autori zanimljive aplikacije Lake, koju je nedavno Apple svrstao među najbolje lifestyle aplikacije na svojoj godišnjoj konferenciji za digitalne stručnjake.

Iza lijepe aplikacije stoji tim iz Slovenije koji je okupio najzanimljivije ilustratore na Instagramu te stvorio kolekciju crteža spremnih za bojanje. Idealna za rješavanje stresa, ispoljavanje kreativnosti, ali i zabavu, Lake je i svojevrsna potpora ilustratorima čiji se radovi mogu istražiti, s time da se novi kreativci i njihovi osebujni stilovi konstantno nadodaju. Bojiti se tako mogu crteži s potpisom @majasbok, @light_pencil, @victoriajohnsondesign, @opopulis, @laurablythman, @redcheeksfactory, @elizabetholwen, @mbeembee, @marcus_oakley, @ugly_ink i mnogih drugih. Bojanke se sastoje od 12 crteža te palete boja, a aplikacija je pogodna i za djecu.

Aplikacija Lake je zasad dostupna samo iPhone korisnicima, a više je istražiti možete ovdje.

bojanka
bojanka
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 13.06.2017. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p