LIFESTYLE

Aplikacije za koje biste trebali znati ako planirate vjenčanje

Čini se da organizacija vjenčanja nikada nije bila jednostavnija
wedding
Prije nego su pametni telefoni bili sveprisutni, planiranje velikog dana uključivalo je mnogo, rukom ispisanih listova bilježnice, papirnatih kalendara i svih mogućih oblika vizualnih podsjetnika koji bi sugerirali koje se obveze još moraju odraditi. Kako stvari stoje danas, čini se da organizacija vjenčanja nikada nije bila jednostavnija. Sve to možemo zahvaliti dijelom i tehnologiji.

Skočne obavijesti podsjećaju vas da naručite pozivnice, zakažete probu vjenčanice i odete na sastanak s fotografom. Videozapisi na usluzi YouTube mogu naučiti vas i vašeg partnera plesne korake na najdražu pjesmu kojima ćete oboriti goste s nogu. Znate li koje su aplikacije najpouzdanije za ove i slične zadatke? Mi vam donosimo nekoliko njih najboljih kako bismo vam pomogli da isplanirate svoj savršeni dan.

Pantone Studio

Jedan od prvih poteza koje ćete učiniti ako ste u planiranju svog vjenčanja je izrada palete boja. Ako tražite savjete stručnjaka teško da će vas oni razumjeti ako im samo kažete da volite plavu boju. Pantone Studio omogućit će vam da boju pogodite u točnu nijansu koja vam se sviđa. Ako ste vidjeli savršenu nijansu koja bi odgovarala za haljine djeveruša, a ne znate ju riječima opisati, jednostavno snimite fotografiju, a aplikacija će prepoznati točnu boju, u prilagođenoj paleti koja ima više od 10 tisuća nijansi. Tako će vam i stručnjaci lakše pomoći pri stvaranju željene palete. 

Wedding
LadyMarry

Ova aplikacija za planiranje vjenčanja daje vam prilagođenu vremensku ljestvicu za ono što trebate učiniti i kada. Samo stavite datum i mjesto vjenčanja i imat ćete cijeli popis onoga što trebate učiniti.

WeddingHappy Wedding Planner

WeddingHappy nudi jedan od najboljih all-around popisa obveza pred vjenčanje. Aplikacija vam pomaže u planiranju vaših zadataka, od traženja cvjećara do iznajmljivanja fotografa. Omogućit će vam sinkronizaciju događaja i kontakata s kalendarom i adresarom vašeg telefona. Ova je aplikacija izvrsna za uspješno praćenje trošenja proračuna koji ste osigurali za svoj važan dan. Na ovaj ćete način imati, sve svoje dobavljače, ali i troškove na jednom mjestu. Ova aplikacija automatski prilagođava saldo, trošak po gostu i preostali proračun pri svakom sljedećem unosu. 

Joy

Ako nešto izaziva radost u planiranju vjenčanja onda je to zasigurno ova aplikacija. Uz pomoć aplikacije za planiranje vjenčanja možete izraditi točnu web lokaciju posjetitelja na mreži i nastaviti planirati putem aplikacije. Vaši gosti također mogu pristupiti aplikaciji. Na sam dan vjenčanja gosti mogu prenijeti fotografije izravno u aplikaciju, tako da nećete morati tražiti njihove Facebook ili Instagram profile kako biste vidjeli i pronšli sve fotografija koje su snimili na vašem vjenčanju. Oni također mogu izraditi vlastite profile unutar aplikacije i na taj se način predstaviti ostalim gostima.

wedding
 
Pinterest

Ovaj popis najboljih aplikacija za planiranje vjenčanja ne bi bio potpun kada ne bismo na njega uvrstili i Pinterest. Iako danas postoji mnogo digitalnih alata za planiranje vjenčanja od kada je Pinterest to prvi pokrenuo, on je ipak još uvijek pri samom vrhu najboljih aplikacija koje vole nevjeste. Na Pinterestu ćete pronaći vjenčane časopise, cvjetne aranžmane, modele haljina na postojećim pločama koje su kreirale druge nevjeste, što će vam uvelike pomoći s inspiracijom.

WedSocial by WeddingWire

Ako želite organiziraniji način da vaši gosti na dan vjenčanja dijele fotografije sa svima onda je WedSocial odličan izbor. Bitno je napomenuti da će gostima trebati pristupni kôd za aplikaciju tako da pristup vašim podacima neće imati stranci i vaše fotografije neće moći vidjeti nitko kome niste za to dali zeleno svjetlo. 
 
Foto: Unsplash 
Objavljeno: 26.01.2018. u 15:02

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p