LIFESTYLE

Bajkovite vjenčane fotografije koje će vas ostaviti bez daha!

Predivni vizuali s posebnom pričom!

Možemo se složiti da je vjenčanje jedan od posebnijih događaja u životu svake žene i muškarca. Upravo zato ne čudi činjenica što se mladenci sve češće odlučuju vjenčanje, ali i fotografiranje postaviti u nekom posve netipičnom okruženju. Prirodne ljepote savršena su kulisa za prekrasne fotografije kojima nije potrebna velika dodatna obrada, već samo malo mašte i kreativnosti koja će u svega nekoliko trenutaka kreirati prekrasnu vjenčanu priču.

Vlasta Weddings krije se iza prekrasnih vjenčanih fotografija koje su nastale u prekrasnom ambijentu na nadmorskoj visini od 2000 metara. Naime, riječ je o planini Čvrsnica koja se nalazi u Bosni i Hercegovini, a ovog puta poslužila je kao odlična scenografija za poprilično impresivne fotografije. Fotograf Vladan Gavrić puna dva dana kreirao je fotografije, a zašto je odabrao prirodu i baš ovu lokaciju nimalo ne čudi s obzirom na ljepotu koju krije.

''Budući da i sam jako volim prirodu i planinarenje, oduvijek sam imao želju fotografirati mladence baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma su dijelili moju ljubav prema planinarenju i bio sam jako sretan kada su pristali na moj prijedlog da njihovo vjenčano fotografiranje napravimo upravo na Čvrsnici. U petak su se vjenčali, a već u subotu bili smo na putu.''

''Nakon duge vožnje slijedilo je višesatno penjanje do planinskog doma s potpunom opremom za fotografiranje i snimanje. Posebno smo zahvalni ljudima iz planinskog doma Vilinac koji nas je divno ugostili i gdje smo saznali da je točno prije 50 godina u tom planinskom domu održano i prvo vjenčanje. Jedan dio fotografiranja smo obavili u zalazak sunca, odspavali par sati i u četiri ujutro, s lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca. Iako jako naporno i definitivno ne za svakoga, ovo fotografiranje je uistinu jedno posebno i nezaboravno iskustvo kako za naš tim tako i za mladence'' - ističe Vladan.


Foto: Vladan Gavrić
Objavljeno: 24.08.2020. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p