DIZAJN I ARHITEKTURA

Bar u kojem sve što vidite možete ponijeti sa sobom

Nađete li se u Beogradu, Villu Masku morate posjetiti

Villa Maska Beograd 
Ako je jedan grad na Balkanu poznat kao meka vrhunske zabave, to je svakako Beograd. Grad koji je postao omiljena opcija za vikend izlet Zagrepčanima, ali i ostalim kontinentalcima, grad koji osvaja svojom energijom i pozitivom gotovo jednako kao što to čini svim svojim cool barovima, klubovima, concept storeovima, kavanama i restoranima, postavljajući standard kojem je teško konkurirati i na koji smo u Hrvatskoj pomalo ljubomorni.

Ne znamo točno što je zaslužno za taj faktor privlačnosti glavnog grada Srbije, jednako kao što ne znamo kako je moguće da nova cool mjesta niču iz dana u dan, no ono u što smo potpuno sigurni jest mjesto na kojem ćemo uživati pri sljedećem posjetu Beogradu.
 
Villa Maska Beograd 
Ono se smjestilo na tihom, starom Vračaru i ispunjeno je nekom neobičnom egzotikom. Ušuškana među starim kućama, u Rankeovoj ulici broj 7 nalazi se Villa Maska.

''Iako je zasigurno malo onih koji nisu upućeni, sve je počelo u Skadarliji, u malom kafeu koji je vremenom postao sinonim za najslađu popodnevnu kavicu i najljepšu baštu u ulici. O očuvanoj tradiciji svjedoči uvijek puna druga Maska koja, kao ni prva, nije bila dovoljna za sve naše prijatelje i goste'', ispričao nam je menadžer Aleksandar Magenhajm.

Vila je sazidana davne 1926. godine, a renovirana je u lokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Atmosfera odiše egzotikom Dalekog istoka, a prostor je ispunjen starinskim komadima namještaja naših baka. Pazilo se na baš svaki detalj zahvaljujući nepogrešivom ukusu samih vlasnika, a posebno je atraktivan vrt u kojem se može uživati ljeti, dok se zimi iz dana u dan zabavlja uz različite rock bendove.
 
Villa Maska Beograd   
''Ovaj prostor je dokaz da se sve što zamislimo može realizirati, ali uz puno truda, strpljenja i povrh svega, ukusa. Gdje god da se osvrnete u Villi Maski bit će vam jasno kako svaka svjetiljka, ogledalo, stolica i figura stoje s razlogom baš na tom mjestu. Najljepše od svega jest to što je većina stvari u prostoru na prodaju i ako vam se neki detalj izuzetno svidi, on može postati vašim. Internacionalni restoran i bogati glazbeni program čine ovu priču još zanimljivijom, a da ne otkrivam previše, samo ću reći da kada kročite u 'Villu Masku' imat ćete osjećaj da ste do sada živjeli u crno-bijelom filmu!''
 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
Villa Maska Beograd 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 15.06.2015. u 15:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p