DIZAJN I ARHITEKTURA

Beogradski butik koji osvaja svojom ljupkošću

Ana Ljubinković & Remake
ana ljubinkovic 
Stignete li u Beograd iz, primjerice, Zagreba, malo je toga što vas neće ostaviti očaranima i blago ljubomornima na susjede pri povratku kući. Energija, živost, urbanost, stotine neodoljivih barova, restorana, divlji noćni život i općenita pozitiva stanovnika glavnog grada Srbije ono je što ga čini tako prokleto šarmantnim. 

Samo korak na živopisnu Knez Mihajlovu otvara apetit i ostavlja u žudnji za još više iskustva sa širokih aleja grandioznog grada. A baš ovdje, u centru i žili kucavici, nalazi se Beogradski Design District u kojem smo u moru praznih lokala nekadašnjeg trgovačkog centra pronašli jednu ljupku oazu po mjeri romantičnih duša.

Trgovina koju beogradska dizajnerica Ana Ljubinković dijeli sa studijem Remakeom neće vas ostaviti ravnodušnima i apsolutno je moguć scenarij predoziranja spomenutom romantikom. Teško će biti svladati se od shoppinga kada vas s polica gleda bezbroj šarenih sitnica, dozivaju simpatične poruke, a na vješalicama vise eklektični komadi mlade dizajnerice koju smo prvi puta upoznali zahvaljujući njenim hit cipelama. Nađete li se skoro u susjednoj državi, adresa je ovo na koju definitivno treba zaviriti i kući ponijeti originalan dizajnerski suvenir.
 
ana ljubinkovic 
 
remake beograd 
remake beograd 
remake 
 
remake 
ana ljubinkovic 
ana ljubinkovic 
ana ljubinkovic 
ana ljubinkovic 
ana ljubinkovic 
remake beograd ana ljubinkovic remake remake beograd 
  
 
 
 
 
 
M.M.

photos: Matea Martek
Objavljeno: 12.11.2014. u 17:01
Tagovi: butik

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p