DIZAJN I ARHITEKTURA

Bezobrazno lijepi stanovi s Versace potpisom

Kako će izgledati novi luksuzni kompleks u Londonu?
Versace 
posljednje vrijeme nekretnine s potpisom luksuznih modnih brendova niču na svim stranama svijeta. Moschino i Gucci su zaslužni za dizajn hotela, Fendi će svoj potpis staviti na nevjerojatno lijepe stanove u Miamiju, a odabranom društvu priključio se i Versace, najavivši luksuzan kompleks stanova u Londonu.

Obožavate li ikonični talijanski brend do te mjere da vam ne bi smetalo živjeti u stanu u potpunosti dizajniranom prema estetici Versacea, vaša želja će se od 2020. godine moći i ostvariti. Čak 50 katova i 360 stambenih jedinica nalazit će se u kompleksu AYKON Nine Elms koji će biti rezultat partnerstva brenda Versace i kompanije Damac Properties. U skladu sa svojim imenom, poznata modna kuća osigurat će vrhunski opremljene stanove po mjeri onih najzahtjevnijih, pa će se tako u sklopu kompleksa nalaziti i dotjerana teretana, unutarnji bazen i spa, lounge zona, krovni vrt, kao i kino te zona namijenjena djeci.

Stanovi će se u svakom slučaju sjajno uklopiti u bezobrazno skup londonski smještaj, s time da će dekadencija ovdje biti rezervirana za one s oko 1.1 milijun dolara viška u džepu, jer se špekulira da će upravo toliko koštati jedan stan u ovom londonskom kompleksu s pogledom na Temzu, Westminster palaču i London Eye. Završetak radova očekuje se 2020. godine. 
 
Versace 
Versace 
Versace 
Versace 
Versace 
M.M.
Foto: Versace
Objavljeno: 27.07.2015. u 13:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p