LIFESTYLE

BIPA FASHION.HR ove sezone pratilo preko 115.000 korisnika društvenih mreža

Najveći modni događaj ovladao društvenim mrežama
BIPA FASHION.HR
2
4. sezona BIPA FASHION.HR, najvećeg i najvažnijeg modnog događaja u Hrvatskoj, zavladala je društvenim mrežama. Tijekom četiri dana trajanja revija preko 115.000 korisnika društvenih mreža, Instagrama, Facebooka i YouTubea, pratilo je BIPA FASHION.HR.

Koliko su digitalne platforme važne, BIPA FASHION.HR je odavno pokazao, prateći vodeće svjetske trendove na digitalnom polju. Svi snažni kanali ove platforme korišteni su za promociju eventa. Putem Instagram profila FASHION.HR-a korisnici su zavirili u backstage revija, a svaki dan po dva livea imalo je oko 2.000 pregleda. Uživo su se putem Instagrama pratile i same revije koje su u prosjeku po danu imale od 1500 gledatelja.

BIPA FASHION.HR
Novost ove sezone svakako je bio Instagram Story takover, u sklopu kojeg su FASHION.HR vodili različiti akteri BIPA FASHION.HR čiji dan su pratitelji mogli pratiti od jutra do završetka revija. U srijedu svoje viđenje predstavio je poznati dizajner Robert Sever, u četvrtak svoj dan je pratiteljima FASHION.HR-a približila Kristina Šalinović, dok je petak svoj dan dokumentirala fotografkinja Dora Šarić. Završni dan je Instagram preuzela manekenka Lucija Beden. Njihove Instagram priče pratilo je dnevno preko 10.000 korisnika.

Revije su se prenosile i putem službene Facebook stranice FASHION.HR-a, a svaki je dan u prosjeku od 5.000 do 6.000 pratitelja uživalo u revijama poznatih dizajnera, a ti isti videi su skupili preko 20.000 impresija dnevno. U suradnji s BIPOM Hrvatska, koja je također putem svoje službene stranice uživo prenosila revije, event je uspjelo pratiti u prosjeku 10.000 ljudi.

BIPA FASHION.HR

Novitet ove sezone su i presonalizirani videi koji su se svaki dan slali predstavnicima medija putem Vibera. Na samom YouTube kanalu FHRTV videe revija pogledalo je preko 8.000 gledatelja.

24. sezona BIPA FASHION.HR-a time je potvrdila snagu najvažnijeg hrvatskog modnog eventa kao i svoj status predvodnika digitalnih trendova.

Foto: Dora Šarić, Zvonimir Ferina
Objavljeno: 07.04.2017. u 11:23
Tagovi: BIPA FASHION.HR

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p