LIFESTYLE

Boiler Room će biti prvi svjetski virtual reality party

Smiješi li nam se revolucija na području noćnog života?
boiler room
A
ko ste se ikada željeli priključiti dobro raspoloženim partijanerima na ultra popularnom Boiler Roomu, od 2017. bi to moglo postati moguće iz vaše vlastite dnevne sobe, no u mnogo realnijem obliku nego dosad. Kreatori globalne online glazbene platforme za emitiranje live setova najavili su kako je u planu postavljanje prvog seta virtualne realnosti koji bi omogućio gledateljima iz cijelog svijeta da dožive autentično iskustvo intimnog partijanja uz poznate svjetske DJ-e.


Poznati live streaming kanal koji je započeo s live setovima DJ-a u različitim skladištima i kotlovnicama u raznim dijelovima svijeta sada se udružio s kompanijom Inception ne bi li iskustvo partijanja poveli na nove razine. Video kamere će tako uskoro biti zamijenjene posebnom tehnologijom za snimanje virtualne realnosti, zahvaljujući kojoj će se gledatelji iz cijelog svijeta moći priključiti glazbenom događanju, uz osjećaj kao da su doista na licu mjesta, bok uz bok svom omiljenom DJ-u. Ovo bi VR iskustvo trebalo biti dostupno s početkom 2017.

Ovo prožimajuće iskustvo je prvo takvo u svijetu i još jedan korak ka sasvim novom doživljaju noćnog života. Sa svakim novim danom tehnologija nam se sve više uvlači u život, mijenjajući način na koji funkcioniramo, a ovaj potez čelnih ljudi najpoznatije svjetske live streaming platforme nedvojbeno će otvoriti put mnogim organizatorima glazbenih i inih događanja.


M.M.
Foto: Instagram 
Objavljeno: 26.10.2016. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p