DIZAJN I ARHITEKTURA

Božanstveno mjesto za odmor kraj Trogira

Luksuzno imanje okruženo maslinicima 

villa drage 
Zamislite probuditi se uz pjev slavuja, popiti kavu s pogledom na plavetnilo kaštelanskog zaljeva i za ručak u zelenom vrtu ubrati rajčicu... Zvuči kao krasan i pomalo nedostižan scenarij, no uputite li se prema Trogiru, upravo ovakva priča će vas dočekati.

Arhitekt Mišo Dunović potpisuje Villu Drage smještenu na obroncima planine Kozjak koja osvaja svojom opuštenom atmosferom. Za dizajn interijera u kojem prevladavaju bijela boja i drvo s pokojim obojanim dodatkom zaslužna je Ojdana Krnić. Kaskadna gradnja omogućila je tri razine koje pružaju maksimalnu udobnost, a na samom imanju koje okružuje Villu Drage moguće je sudjelovati u berbi maslina ili nekoj drugoj aktivnosti u masliniku, naučiti igrati poznatu dalmatinsku igru balote na posebno izgrađenom igralištu, osvježiti se u bazenu s ugrađenim protustrujnim plivanjem ili pak koristiti malu teretanu.
 
Uz sve ove pogodnosti i osjećaj toplog doma koji se ugnijezdio u lijepom zdanju, uživati se može i u malim ulicama i umjetničkim zbirkama Trogira, popiti kava na trgu u Splitu, ili prošetati poznatim zidinama Dubrovnika, dok će kratka šetnja biti dovoljna za posjet orlovima na kamenim vrhovima iznad kuće.  
   
villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir villa drage trogir 
villa drage trogir 
villa drage trogir 
 
M.M.
Foto: Villa Drage
 
Objavljeno: 07.05.2015. u 18:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p