LIFESTYLE

Božićna čarolija uz more i ove sezone pretvara Crikvenicu u prekrasnu blagdansku oazu koju morate posjetiti!

Advent na obali koji ne želite propustiti!
Iz Adventa u Advent, naš prekrasni Zagreb na glasu je kao uvjerljivo najljepša destinacija u Hrvatskoj koju možete posjetiti u blagdansko vrijeme. I, iako najčešće i vežemo prosinačko vrijeme uz hladnije, kontinentalne krajeve, činjenica jest da i naši atraktivni gradići na obali itekako imaju što za ponuditi u blagdansko doba, a posebice ove sezone, lišene svih mjera i restrikcija koje su itekako utjecale na protekla dva Adventa…

A jedan od takvih gradova definitivno je i bajkovita Crikvenica koja je ove godine pripremila bogati program koji će oduševiti baš sve prisutne! Paljenje lampica najavljeno je za subotu, 26. studenoga, kada će božićna čarolija zavladati na otvorenim lokacijama - Preradovićeva ulica, klizalište Ledena morska bajka na Trgu Stjepana Radića te prekrasno uređen Adventski park koji će razmaziti sva vaša čula! Sve do 30. prosinca posjetitelji će uživati u mnogobrojnim događanjima na otvorenim i zatvorenim lokacijama, a glazbenici Marko Tolja, Saša Lozar, Gustafi i Šajeta samo su neki od izvođača koji će posjetitelje zabavljati čitavo adventsko vrijeme. Uz glazbenu pozadinu, najljepše uređenje gradskih lokacija koje doslovce zove na fotkanje te sjajnu gastro ponudu, advent u Crikvenici ove sezone nudi i brojne radionice koje uključuje ukrašavanje i izradu adventskog vijenca, božićnih kuglica, staklenih rukotvorina, a tu je i genijalna radionica izrade božićnih šalica koju predvodi dobro poznata Filipa Sorko!
 
Kako biste dodatno zasladili šećernu bajku, moći ćete postati i sudionicima Palančinka’de, a svi koji žele postati školarci i izvan škole, mogu postati polaznicima Adventske vinske škole u kojoj ćete naučiti sve što ste htjeli znati o obožavanim vinima! Ipak, najveća atrakcija svakako je Ledena morska bajka na Trgu Stjepana Radića gdje se nalazi omiljeno klizalište za velike i malene. Ova Ledena bajka postala je neizbježno mjesto susreta i druženja, a ono što nam se posebno sviđa jest što je i klizališta otvorenog tipa, a sve kako bi okolni, božićni ukrasi i igre lampica još više došli do izražaja. Više o Adventu u Crikvenici saznajte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.11.2022. u 10:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p