LIFESTYLE

Božićne društvene igre uz koje će blagdanska druženja biti još zabavnija!

Igre koje će vas vratiti u djetinjstvo

Ako ste jedni od onih koji su najdraže blagdanske filmove već pogledali nekoliko puta, a najnoviji prijedlozi božićnih naslova vam i nisu pretjerano zanimljivi, znamo kako na najbolji način ispuniti hladne zimske večeri i godišnje odmore tijekom blagdana!

Blagdansko doba idealna je prilika za druženje s ukućanima i zabavu uz zanimljive društvene igre koje su oduvijek neiscrpan izvor zabave i smijeha, a kojima popularnost nije pala, bez obzira na bezbroj mogućnosti koje nudi Internet i moderna tehnologija. No, svi dobro znamo da poanta blagdana i jesu ''offline'' druženje i uživanje u zajedništvu s našim najdražima, a sigurni smo kako baš ta druženja često pamtite po najdražim nam društvenim igrama koje smo kao djeca često igrali. Osim klasika kao što su ''Čovječe ne ljuti se'' i klasični Monopoly, danas na tržištu možete pronaći brojne igre koje su stvorene baš za božićno vrijeme, a u kojima će bez sumnje uživati cijela obitelj!

Home Alone

Ima li većeg božićnog klasika od kultnog filma ''Sam u kući''? Osim tradicionalnog gledanja svih nastavaka ovog božićnog filma, sada možete i zaigrati društvenu igru u kojoj možete preuzeti uloge urnebesnih negativaca - Harrya i Marva. Udružite se su parovima kao provalnici u igri kako biste pokušali ukrasti robu ili zaigrajte kao Kevin kako biste uspješno napravili arsenal kreativnih naprava za zaštitu kuće. No, za razliku od filma, imajte na umu da u ovoj društvenoj igri mogu pobijediti i ''loši dečki''!

Christmas-o-poly

Božićno izdanje kultne društvene igre ''Monopoly'' savršen je način da unesete blagdansku atmosferu u vaš dom! Prilikom igranja ''skupljate'' i kupujete najljepša božićna imanja i povećavate vrijednost svoje imovine. I to na način da kupujete razne darove i mijenjate ih s drugim igračima. Pritom dobro pripazite na preopterećenje osigurača od brojnih lampica, a naštetiti vam može i snježna oluja koja može zahvatiti vaše imanje. Igru možete naručiti na brojnim online stranicama, a dostupna je i na Amazonu.

 
Božićna Trivia igra

Ova originalna, klasična božićna trivijalna igra prodana je u više od 2,5 milijuna primjeraka diljem svijeta! Sadrži najbolja pitanja iz najvećih božićnih tv klasika, pjesama, božićnih tradicija diljem svijeta i još mnogo toga što će bez sumnje zabaviti baš sve vaše ukućane. Ove zabavne, božićne kartice ujedno vam daju i priliku da naučite zabavne blagdanske činjenice koje dosad niste znali.

Objavljeno: 22.12.2021. u 14:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p