LIFESTYLE

Božićni pokloni s potpisom domaćih kreativaca uvijek su dobra ideja, a mi smo izdvojili favorite koji će oduševiti baš sve!

Ponuda koju ovih blagdana ne želite propustiti!
Svega nas dva tjedna dijele od Božića i sasvim smo sigurno kako još uvijek ima mnogo onih koji još uvijek nisu odabrali idealne božićne poklone za svoje najdraže. Kako biste izbjegli last minute shoppingiranje koje u blagdanskom razdoblju obično prouzroči mnoštvo stresa, predlažemo da već sada zavirite u aktualnu ponudu najdražih brendova i bacite se u planiranje kupovine poklona koji će oduševiti vašu dragu osobu!

A pitate li nas, uvijek ćemo radije izabrati kreacije s potpisom domaćih kreativaca spram bezbroj artikala koji doslovce svakodnevno pristižu na police trgovina. Osim što na taj način poklanjate nešto čime ujedno i podržavate domaću proizvodnju, sama činjenica da ste upoznati s autorom onoga što ste poklonili nekome tko vam je važan daje dodatnu vrijednost vašem poklonu. Bilo da se radi o unikatnim božićnim dekoracijama, neodoljivim zidnim ilustracijama, najljepšim keramičkim kreacijama, modnim dodacima ili pak rokovnicima koji su sjajan poklon na kraju godine, sve navedeno pronaći ćete u najljepšem izdanju širokog dijapazona radova hrvatskih umjetnika, dizajnera i kreativaca.

Naši favoriti uključuju najljepše kreacije Studia Letter, božićno izdanje omiljenih la.pjat keramičkih kreacija, najnovije proizvode s potpisom Kat's Clay studia koji je ovih blagdana uveo i neodoljive naušnice u svoju ponudu, a koje će oduševiti sve ljubitelje unikatnih modnih dodataka. Tu su i prekrasne pamučne vrećice s potpisom Lista, kao i njihovi neodoljivi rokovnici, a ne smijemo zaboraviti i na najnoviji dodatak obožavanoj Chia Cups ponudi - Chipa Cups puzzle koje će zabaviti cijelu obitelj, a koje će postati najljepši ukras u svakom domu! Sve favorite koje smo ove godine odabrali potražite u nastavku!

Studio Letter

Studio Letter

 la pjat

la pjat

uroni.co 

 uroni.co 

Kat's Clay Studio 

 Kat's Clay Studio 

 List 

List 

Dilemma Posters

 Dilemma Posters

Marinski Heartmades

 Marinski Heartmades

Chia Cups

 Chia Cups

 Ženski rokovnik

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.12.2022. u 13:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p