DIZAJN I ARHITEKTURA

Burberry od sada ima svoj café bar

Kako izgleda prvi café ikonične modne kuće?
Burberry cafe 
Legendarna britanska modna kuća odlučila se pridružiti skupini modnih velikana koji su svoje djelovanje proširili van modnih okvira, spojivši dva velika užitka – modu i hranu. Na londonskoj adresi 121 Regent Street modna kuća Burberry otvorila je svoj prvi café, nazvavši ga Thomas's , prema svom osnivaču Thomasu Burberryju, i svojim obožavateljima osigurala novo omiljeno mjesto sastanaka. 

Ikoničan britanski luksuzni brend je tako u sklopu svoje glavne prodavaonice ljubiteljima svog ikoničnog imena osigurao jedno potpuno drugačije iskustvo. Osim što će se u ovom chic bistrou moći uživati u britanskim kulinarskim klasicima poput popodnevnog čaja i jastoga s krumpirićima, nudit će se i niz sezonskih proizvoda s farmi malih lokalnih proizvođača diljem Velike Britanije.

Uz ljupki café bar jedno od proširenja glavne Burberry prodavaonice na londonskoj adresi bit će i svojevrsni gift shop u kojem će se nuditi kolekcije proizvoda idealnih za poklone, poput svijeća, pokrivača, jastuka, društvenih igara i putničkih esencija, sve u duhu i s potpisom Burberryja.
 
Burberry cafe 
Burberry cafe 
M.M.
Foto: Burberry
Objavljeno: 13.06.2015. u 11:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p