LIFESTYLE

Čarobno boho vjenčanje koje ispunjava sve snove

Posebno vjenčanje zanimljivog para!

Tradicionalna vjenčanja unazad nekoliko godina zamijenila su ona nešto posebnija i unikatnija, a jedno takvo dogodilo je na prekrasnoj lokaciji u blizini Dvorca Türk-Mažuranić u Gornjem Pokupju.

Tematika vjenčanje bila je unikatna boho estetika koja je nepresušeni izvor inspiracije te daje bezbroj mogućnosti kreativne i personalizirane realizacije jednog od najvažnijeg dana u životu. Mladenci koje vole nešto drugačiju estetiku definitivno su Ivana i Zvonimir koji su odlučili svoj poseban dan napraviti još posebnijim te pomno isplanirali sve do najsitnijeg detalja. Boho bajku u prekrasnom ambijentu rijeke i dvorca, fotografski je zabilježio Matija Vuri te na najbolji način dočarao svu čaroliju ovog fantastičnog vjenčanja.


Od idejnog začetka do nabave posljednjeg detalja, prošlo je više mjeseci. A tada smo otvorili naše mini gradilište na lokaciji i počeli svakodnevno dežurati… Konačno, došao je i onaj tjedan prije samoga DA. Ne znam gdje je tu nestala ona priča da mladenci odmaraju pred vjenčanje, ali koliko se trudiš toliko će ti se i vratiti. Sloj po sloj, naša je „kućica“ nastajala, koju smo dio po dio uredili onako kako mi to znamo. More osobnih stvari je bogatilo taj veliki prostor koji je disao zajedno sa šumom u kojoj se smjestio.Okoliš nam je dao sve, a mi smo ga samo morali prihvatiti. – ističe Ivana.

Kako biste i vi uživali u prekrasnim vizualima i kreativnim idejama, u nastavku vam donosimo prekrasne fotografije koje savršeno dočaravaju atmosferu i uvode vas u magičan boho svijet.

Foto: Matija Vuri
Objavljeno: 05.02.2019. u 15:07
Tagovi: vjenčanja, boho

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p