LIFESTYLE

Otkrijte čarobnu lokaciju za vjenčanje nadomak Zagreba!

Idilična lokacija inspirirana prirodom!

Nepregledna polja, zasićene boje i obilje prirodne svjetlosti samo su neke od karakteristika nezaboravnog i posebnog vjenčanja u blizini vinograda. Ukoliko ste ljubitelji prirode, starina, ili jednostavno želite nešto drukčije, ova lokacija je stvorena za vas! Vinogradi cijelom okruženju daju šarm starog svijeta, a kad su ukrašeni dubokim, živopisnim detaljima, još su romantičniji i intimniji. Baš takvo vjenčanje organizirao je i zabilježio zagrebački tim kreativaca koji se krije iza imena Love, Food and Wedding, a sigurni smo da će i vas inspirirati magične fotografije koje su tom prilikom nastale!

Svega dvadesetak kilometara od Zagreba, točnije u mjestu Mirkovec, krije se prekrasna, drvena Villa Botanica s čarobnim pogledom na planine. Već smo ranije pisali o ovoj idiličnoj villi okruženoj raskošnim zelenilom kao odličnoj lokaciji za proljetni ili zimski odmor, no Love, Food and Wedding tim pretvorio je ovu lokaciju u bajkovito mjesto za vjenčanje koje će vas ostaviti bez daha! Glavnu ulogu odigrali su mladenci Kristina i Kushi, koji su svoju ljubavnu priču započeli daleko od ovog prekrasnog mjesta. Iako odrasli na različitim krajevima svijeta, čini se kako su ih spojile upravo različitosti Kristinine prirode Hrvatskog Zagorja, te Kushijevog kozmopolitanskog Londona gdje je živio s roditeljima iz Sri Lanke. Spojile su ih priče o ljepotama različitih kultura, dalekim putovanjima, ljudima, životinjama i sreći. Od tada su postali nerazdvojni, a s obzirom na to da su oboje veliki zaljubljenici u prirodu, odlučili su se za Botaničko vjenčanje u Villi Botanici.

Kristina je nadahnuće za svoj buket i uređenje pronašla u paleti boja raskošnih vinograda koje je kasnije LittleBiWedding pretočila u stvarnost i stvorila detalje koji su ovu lokaciju učinili još posebnijom. Za izgled mladenke pobrinule su se Katarina Ramić i Tajana iz studia Hauba, a mladenka je tijekom dana promijenila dvije vjenčanice studia Grey. Za obred je odabrala lepršavu retro haljinu a kako se dan bližio kraju, pretvorila se u pravu boho kraljicu. Kako bi ovi kadrovi ostali zauvijek u njihovom najljepšem sjećanju i pronašli svoje mjesto u okviru starih zidova Ville Botanice pobrinula se Love Food & Wedding Photography.

Foto: Love Food & Wedding Photography
Objavljeno: 20.12.2019. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p