LIFESTYLE

Čarobno vjenčanje iz snova na jednoj od najljepših hrvatskih plaža

Kadrovi koji osvajaju!

Možemo se složiti kako je vjenčanje jedan od najljepših, najdražih i najbitnijih dana gotovo svake žene. Ako vam postavimo samo nekoliko pitanja poput: “Kako bi htjela da tvoj dan izgleda?”, “Gdje bi htjela imati vjenčanje, na kojoj lokaciji?”, “Kakav bi htjela buket, revere, boje, dekoraciju..?”, sigurni smo da bi imali već spreman odgovor bar na jedno od navedenih, ako ne i na sva pitanja.

Dan vjenčanja poseban je i veličanstven u svakom smislu. Gotovo da i ne postoji djevojčica koja ne mašta o svom vjenčanju, vjenčanici, cvijeću, najboljoj prijateljici koja će stajati uza nju, pa čak i o svom budućem mužu. Ono što je ključ maštanja i što se uvijek pojavljuje bez obzira mijenjaju li se s godinama naše želje i ukusi je osjećaj. Osjećaj sreće, zadovoljstva, mira i ispunjenosti, ali isto tako i opuštenosti i sigurnosti. Zvuči pomalo nemoguće biti “opušten” na dan koji je zahtijevao toliko organizacije i truda i koji ste toliko dugo čekali. Međutim, jedan od faktora koji mogu utjecati na to je odabir lokacije.


S godinama se percepcija “vjenčanja iz snova” mijenja, pa nam se tako uz pomoć interneta, društvenih mreža i blogova slika našeg vjenčanja može znatno promijeniti od želja one male djevojčice koja je nekada maštala o tome. Jedan od glavnih “krivaca” za gotovo sve ideje za vjenčanje je Pinterest.

Sve više budućih mladenaca za svoje vjenčanje bira lokacije na otvorenom. Od plaža i uvala preko polja i livada pa sve do planinskih vrhova i raznih imanja. U zatvorenom prostoru teško ćete postići taj čaroban dojam koji nudi vjenčanje na otvorenom. Hrvatska je po tom pitanju pun pogodak. Naša predivna obala, ali i unutrašnjost, očuvana priroda i pregršt raznolikih lokacija samo su neki od razloga zašto privlačimo velik broj domaćih ali i stranih mladenaca.


Ako su lepršave haljine i lagane košulje vaš stil, onda će plaža biti savršen izbor za vas. Mjesto gdje se svijetle i nježne boje pijeska i kamenčića spajaju s modrim bojama mora, a povrh svega sunčeva svjetlost svemu pridodaje toplu notu, pretvorit će vašu savršenu lokaciju u mjesto tvornice prekrasnih uspomena, ali i fotografija. Plaže su idealno mjesto za casual vjenčanja koja će vam dati osjećaj opuštenosti što je nekim mladencima najbitnije. Prirodna ljepota vaše lokacije neka bude glavni dio dekoracije kojoj ćete bojama prilagoditi cjelokupan postav i detalje, a toplinu i prozračnost dodatno istaknuti cvijećem. Prekrasni kadrovi nastali suradnjom Karmen & Irme na jednoj od divnih istarskih plaža savršeno prikazuju svu čaroliju vjenčanja, pa ne sumnjamo da će vas inspirirati i potaknuti na planiranje svog velikog dana.

 

Objavljeno: 12.07.2019. u 11:23
Tagovi: vjenčanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p