LIFESTYLE

Čarobno vjenčanje Vinka Filipića i Sanele Seferagić u divnom ambijentu Klovićevih dvora

Predivna večer ljubavi i odlične atmosfere!

Elegantno i profinjeno, decentno i romantično, samo su neki od epiteta kojima se može opisati sinoćnja večer; vjenčanje Vinka Filipića, vlasnika i osnivača FASHION.HR-a i Sanele Seferagić, direktorice RED agencije. Večer prepuna emocija bila je popraćena odličnom glazbom i atmosferom za koju je bio zaslužan Neno Belan, sjajnim govorom Ivana Šarića, ali i zanimljivim te nadasve nesvakidašnjim mladenkinim modnim odabirom.

Vinko Filipić i Sanela Seferagić desetogodišnju ljubavnu priču u društvu najbližih prijatelja i obitelji, sinoć okrunili su brakom. Par se je upoznao davne 2009. godine i to upravo kroz modu kao zajedničku nit vodilju. Sanela se je bavila manekenstvom, Vinko je organizirao modne događaje, a ostalo je povijest. Iako su se zaručili prije pet godina, vjenčanje je zbog poslovnih obaveza pričekalo, ali ljeto 2019. učinilo se kao pravi trenutak. Osim u privatnom životu, Sanela i Vinko poslovno također zajedno grade vlastitu budućnost i surađuju te hrvatsku modnu scenu, ali i onu festivalsku, postavljaju na jednu posve novu razinu.

Budući da je riječ o modnom vjenčanju, očekivali smo modnu poslasticu, koju smo bez imalo razmišljanja i dobili. Sanela je ovoga puta iznenadila odabirom odijela umjesto tradicionalne vjenčanice kojeg potpisuje srpski dizajner Mihailo Anušić koji stoji iza brenda Mihano Momosa, a jednostavni zlatni detalji, decentan buket i romantična frizura divno su zaokružili Sanelinu vjenčanu modnu priču. S druge strane, Vinko je nosio odijelo Ivice Klarića, popraćeno zanimljivim kariranim prslukom i leptir mašnom istog uzorka, koje se je sjajno uklopilo u Sanelin odabir, pa možemo reći kako je par u potpunosti ispunio ono što se je od njih i očekivalo.

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 25.08.2019. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p