LIFESTYLE

Dirljiva božićna reklama o neobičnom prijateljstvu koju morate pogledati!

Najgledanija božićna reklama u 2021. godini

Božićne reklame već su godinama mnogo više od pukog predstavljanja proizvoda koje marketinški stručnjaci žele prodati; S vremenom one su postale prava mala remek-djela koja su danas nezaobilazni dio blagdana.

I dok u ostalim razdobljima godine redovito vrtimo programe na daljinskom upravljaču ne bismo li izbjegli pre(često) prikazivanje reklama na TV-u, božićne reklame ljudi željno iščekuju, gledaju i dijele na društvenim mrežama. A kako I ne bi, s obzirom na količinu emocija koju bude i na nadahnuće koje pružaju.A reklama koja je ove godine osvojila društvene mreže jest reklama Prime Videa, koja je zasad prikazana samo u Europi, a koja slavi jedno krajnje neobično prijateljstvo čovjeka i – hijene.


Priča prati usamljenog čuvara zoološkog vrta kojemu jedan obiteljski film, kojeg je odlučio pogledati za vrijeme radnog vremena, napokon izmami osmijeh na lice. Ugledavši nasmijanog čuvara, iz ograđenog prostora mu prilazi tužna, i od obitelji odbačena, hijena koju zaintrigira ekran u rukama čuvara.


Nakon što je primijetio maltretiranje koje hijena proživljava od ostatka čopora, čuvar ju odluči odvesti doma, a tek tada oboje shvaćaju koliko su bili potrebni jedno drugome. Ostatak ove dirljive priče pogledajte na linku:


A ono što nas je posebno oduševilo jest vijest Prime Videa, koji je javno kazao da će donirati 100.000 funti za ''Pets as Therapy'', dobrotvornu organizaciju koja radi na tome da ljudima omogući pristup kućnim ljubimcima koji će im promijeniti život!
Foto: Youtube
Objavljeno: 05.12.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p