LIFESTYLE

Diva!

Show koji je Beyonce napravila teško će biti nadmašen!

Kada je Beyonce stala na pozornicu svi su nakratko prestali disati. Tko misli da je ova rečenica pretjerana nije sinoć bio na koncertu.

 

Teško je riječima opisati njezin koncert, počevši od fenomenalne scene, 'all female' benda, izbora pjesama, pa do Dive same. Beyonce je besprijekornog izgleda i u savršenim kostimima, koje je promijenila sedam puta, izazivala uzdahe svih prisutnih. Osim većine žena, mora se priznati da je dvorana vrvila i s većim brojem muškaraca nego što se očekivalo. I to ne mislim na muškarce upitne seksualnosti već frajere koji su bez srama plesali koreografiju 'Single ladies' i glasno pjevali 'I'm a, I'm a, a diva'.

 

Nakon što je koncert otvorila s hitom 'Crazy in love', uskoro su se zanizale sve najpoželjnije pjesme 'Naughty girl', 'If I were a boy', 'Sweet dreams', 'Baby boy', 'Broken-hearted girl', 'Listen', 'Irreplaceable', 'Upgrade you', 'Freakum dress', 'Get me bodied', a sve su začinili hitovi Destiny's Childa 'Say my name', 'Jumpin' i 'Bills Bills Bills'. Beyonce je također oduševila publiku kada je zapjevala hitove 'You oughta know', 'You don't love me' i 'At last'. U gomili hitova miješali su se osjećaji uzbuđenja i oduševljenosti, a publika je uspješno pratila sve njezine visoke tonove.

 

Vrištalo se kada je Diva lebdjela nad dvoranom spuštajući se na pozornicu u centru Arene, a neki su i požalili što se nisu smjestili upravo tamo. Beyonce je složila takvu atmosferu i predstavu da su i oni koji ne znaju otpjevati njezine stihove u potrebnoj brzini mogli uživati u svakoj sekundi. Pohvalila se i svojim bendom koji čine samo žene i kroz cijeli koncert prizivala 'all the ladies'. Međutim, nismo bile zakinute što se muškaraca tiče jer su Beyonce pratila besprijekorno isklesana tijela njezinih plesača.

 

Beyonce je završila svoj show sa svima najdražom pjesmom 'Halo' i dva sata dugoočekivanog koncerta danas se čini kao neka iluzija koja je prošla prebrzo. Ali sa sigurnošću možemo reći kako smo svi osjetili njezin 'halo'.

 

Tina Bačić

 

 

 

 

 

 

 

Objavljeno: 27.04.2009. u 22:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p