DIZAJN I ARHITEKTURA

3 kreativna načina kako iskoristiti pletenu košaru u svom interijeru

Osvježite svoj životni prostor ovim šarmantnim detaljem

Potreba za preuređenjem vlastitog životnog prostora nešto je što nam se periodično javlja, no vrlo rijetko smo spremni upustiti se u neke veće promjene i to iz brojnih razloga. Ograničeni kućni budžet ili nedostatak vremena česti su razlozi zašto svom životnom prostoru ne pružamo neko novo ruho, no da bi u svom domu osjetili neku novu energiju, nije potrebno upuštati se u velike radove, već je potrebno samo imati onaj jedan detalj koji će kreirati jednu sasvim novu priču.

Iako su često mali, a ponekad možda i neprimjetni, detalji kao takvi unose dašak naše osobnosti u interijer, a u posljednje vrijeme glavnu riječ vode pleteni detalji za dom kojima je zaista teško odoljeti. Pletene košare pokazale su se kao izvrstan odabir ako želite osvježiti svoj životni prostor, a istovremeno su i poprilično funkcionalne, tako da istovremeno svome domu pružate novi način organizacije prostora i to u rustikalnom stilu koji ne gubi na svojoj popularnosti. Pletene košare možete pronaći u raznim oblicima, nijansama i bojama, a idealno se uklapaju o ormare gdje odlično zamjenjuju klasične kutije za pospremanje odjeće. Također ih možete koristiti i u kupaonskom interijeru gdje će odlično poslužiti kao kutijica za nakit, kozmetiku ili pak kao mjesto za odlaganje ručnika ili odjeće koja je spremna za pranje.

Nadalje, pletene košare možete koristiti i kao zamjenu za tradicionalne teglice za sobne biljke te tako kreirati interesantan detalj. Kad smo već kod detalja, pletena košara može funkcionirati i kao samostalan, upečatljiv detalj, a u koji možete staviti dekicu, jastuke ili časopise te tako svom prostoru podariti dozu profinjene estetike!

Objavljeno: 05.06.2019. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p