DIZAJN I ARHITEKTURA

5 aplikacija uz koje ćete s lakoćom preurediti svoj dom

Korisne aplikacije za jednostavno planiranje i uređenje

Pravilan odabir boje, komada namještaja i drugih detalja za preuređenje doma za mnoge predstavlja pravi užitak, ali može biti i izminno težak posao; ako nemate dovoljno vremena ni iskustva, čak i obilazak trgovina može biti zamorna aktivnost, a sama odluka o kupnji prava noćna mora. No, kao što je to postala praksa i u drugim područjima, tehnologija za pobrinula i za taj problem.

Nije tajna da na tržištu danas možemo pronaći bezbroj itekako korisnih aplikacija koje nam pomažu u organizaciji različitih segmenata života; planiranje obroka, vježbanja, vođenje dnevnika i sl. Upravo zato ne iznenađuje činjenica da postoji i pregršt aplikacija za virtualno uređenje doma uz koje će proces planiranja i izabiranja potrebnih komada baš uvijek biti zanimljiv i zabavan posao. Tako u svijetu pametnih telefona, računala i ostalih gadgeta možete isplanirati uređenje svog prostora do najsitnijeg detalja, počevši od najosnovnijih radnji kao što je slaganje osnovnog rasporeda, iscrtavanje tlocrta te biranje pojedinih komada namještaja i smještanje istih u sam prostor. S obzirom na to da je pomoć pri planiranju i organiziranu doma uvijek dobrodošla, u nastavku smo izdvojili 5 jednostavnih aplikacija uz koje ćete s lakoćom preurediti svoj dom i lako dobiti ideju kako bi vaš prostor trebao izgledati, a sve iz udobnosti vlastitog kauča.

IKEA Place

Gotovo da i nema osobe koja prilikom uređenja interijera ne zaviri u IKEIN najnoviji katalog koji nas uvijek iznova oduševi svojim najnovijim dizajnom i idejama za preuređenje. Da biste lakše isplanirali kupnju namještaja u IKEA trgovinama ova aplikacija će vam itekako pomoći virtualnim smještanjem IKEA namještaja u vaš personaliziran prostor. Aplikacija uključuje baš svaki komad namještaja iz aktualne ponude koji, nakon jednostavnog 3D modeliranja, možete odmah i naručiti!

Keyplan 3D

Bez obzira na to želite li minimalno izmjeniti svoj trenutni raspored ili pak potpuno renovirati određenu prostoriju, Keyplan će vam pomoći u dizajniranju, modeliranju i dekoriranju vaše prostorije iz snova. Korištenje je izrazito jednostavno, a niz mogućnosti uređivanja pretvoriti će vas u pravog dizajnera koji će s lakoćom preurediti i dekorirati svoj dom

Decor Matters

Decor Matter definitivno je više od obične aplikacije; to je velika zajednica brojnih dizajnera i entuzijasta oko uređenja interijera uvijek spremnih podijeliti pokoji savjet i pomoći u planiranju proračuna za uređenje prostorije iz vašeg postojećeg budžeta. Ova aplikacija idealna je za sve one koji oduvijek znaju kako žele urediti svoj prostor, no ne znaju kako postići upravo ono što su zamislili.

Rooms

Ova izrazito jednostavna aplikacija idealna je za one koji se žele na jednostavan način poigrati s virtualnim rasporedom svog doma. Unesite dimenzije prostora i isprobavajte različite ideje okretanjem i premještanjem namještaja, mijenjanjem palete boja, podova i ostalih predmeta, a sve kako biste vidjeli kako bi određeni stil i određena preinaka izgledala u vašoj prostoriji.Havenly

Havenly je zapravo tvrtka za dizajn interijera koja će vas, na temelju vaših preferencija u uređenju, povezati s određenim dizajnerom koji će vam svakako olaškati uređenje doma svojim savjetima i trikovima koje možete iskoristiti. Besplatno porazgovarajte sa stručnjacima te naučite na što obratiti pozornost prilikom uređenja upravo vašeg doma.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 04.05.2020. u 13:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p