DIZAJN I ARHITEKTURA

5 sjajnih Instagram profila koje će ljubitelji dizajna interijera obožavati!

Kreativni profili kao dnevna doza inspiracije

Kada govorimo o idejama za uređenje interijera, sigurni smo da nema boljeg mjesta za pronalazak inspiracije od Instagram feedova sjajnih dizajnera koji ne prestaju oduševljavati svojim idejama i savjetima koje rado slijedimo.

Bez obzira na to jeste li tip koji se drži provjerenog, minimalističkog dizajna kojega karakteriziraju čiste linije, ili ste pak ljubitelj odvažnog, boho stila, na Instagramu ćete pronaći zaista sve. Ako ste, poput nas, ljubitelj dizajna interijera općenito, znamo da uvijek postoji taj jedan kutak ili prostorija koja se može ''još malo urediti'' ili ''promijeniti'' kako bi njena estetika bila u skladu s aktualnim trendovima u svijetu dizajna. Zato smo, kako se ne biste izgubili u bespućima Instagrama, za vas izdvojili pet sjajnih Instagram profila koje redovito pratimo, a čije fotke posebno pažljivo proučavamo kada želimo transformirati naš životni prostor.

Sweeten Home

Instagram profil koji redovito ispunjava feed prekrasnim rezultatima renovacija koje izvode, a koje će mnogima poslužiti kao odlična doza inspiracije koju toliko tražite. Njihovi dizajni uglavnom su minimalistčki, s obaveznim detaljima koji potpuno transformiraju atmosferu same prostorije. U svakom slučaju, Sweeten Home je profil koji baš svaki ljubitelj dizajna interijera treba pratiti!

Joanna Laven

Joanna je poznata dizajnerica interijera koja živi u Stockholmu, a njeni radovi izrazito su cijenjeni u Europi ali i u svijetu. Joanna se baš nikada ne oslanja na jedan stil i na savršen način izmjenjuje i uklapa različite trendove u svoje radove koji ne prestaju oduševljavati. Samo jedan pogled na njezin Instagram feed otkrit će jednostavne i bezvremenski uređene interijere koji će zadovoljiti baš svačiji ukus.

Janis Nicolay

Janis je fotografkinja iz Amerike koja je ujedno i strastvena ljubiteljica lijepo uređenih interijera stoga je svoju karijeru posvetila – profesionalnom fotografiranju dizajnerskih interijera. Tako ćete na njezinom feedu pronaći zaista široku lepezu radova talentiranih pojedinaca, a izbor fotografija koje Janis svakodnevno objavljuje inspiracija su mnogima!

Kelly Wearstler

Ako pratite novosti u svijetu dizajna interijera sigurno ste već čuli za Kelly Wearstler; američku dizajnericu i jednu od poznatijih svjetskih dizajnerica interijera uopće. Njezin jedinstveni estetski pristup privlači zavidnu bazu klijenata koju uglavnom čine zvijezde filmske i glazbene industrije. Iako su komadi s kojima Wearstler uređuje prostore izrazito luksuzni i glamurozni, to nipošto ne znači da njeni radovi ne mogu poslužiti kao odlična doza inspiracije!

Justina Blakeney

Ovu mladu dizajnerica iz Los Angelesa obožavati će svi ljubitelji boho stila, a njezin autentičan dizajn prepoznatljiv je širom svijeta. Uzorci, boje i biljke – tri riječi koje su dovoljne da opišemo interijere koje dizajnira Blakeney koja će vam na svom feedu redovito davati savjete o prekrasnim inovacijama sa minimalnim ulaganjima!

Objavljeno: 15.03.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p