DIZAJN I ARHITEKTURA

Ako ste oduvijek željeli posjetiti stan Carrie Bradshaw, od sada ga možete unajmiti na Airbnbu!

Najpoznatiji stan na svijetu od sada možete posjetiti za samo 150 kuna!

Sigurni smo kako ne postoji osoba koja nije strastveni ljubitelj serije Sex i grad i poznate četvorke čiji se stavovi i modni odabiri i dan danas prepričavaju i citiraju, iako je od emitiranja prve epizode prošlo već više od 22 godine! Koliko je ova serija popularna potvrđuje i to da je zgrada u kojoj se nalazi stan Carrie Bradshaw u New Yorku prepuna znatiželjnih turista, a koji bi pak sve dali da mogu baciti barem jednu fotku u samom stanu...

No, to bi uskoro moglo biti moguće zahvaljujući genijalnoj rekreaciji ovog popularnog stana u njujorškom kvartu Brownstone, a koji se može unajmiti na popularnoj stranici Airbnb! Cijeli stan zapravo je napravljen identično kao u popularnoj seriji "Sex i grad", a u čijem je uređenju sudjelovala i sama Sarah Jessica Parker i to sve kako bi stan što više nalikovao onom iz serije. Također, jedna od informacija koja je raspametila sve obožavatelje ove kultne serije je i ta da će goste koji odsjednu u ovom stanu virtualno dočekati upravo ona, a što je zapravo još jedan od razloga zašto bi New York mogao postati nezaobilazna adresa turistima iz cijelog svijeta. Ono što će vas sigurno najviše obradovati jest to da će u stanu biti njezin poznati walk-in ormar, a gosti će imati priliku isprobati najpoznatije outfite iz serije.

Nadalje, goste će u stanu dočekati i popularni Cosmopolitan kokteli kako bi dojam bio potpun, a prve rezervacije kreću od 8. studenog, stoga nemojte čekati jer smo sigurni da će se iznajmiti u rekordnom roku. Cijena najma je 23 dolara po noćenju, a više informacija otkrijte ovdje!

Foto: Instagram, Airbnb
Objavljeno: 04.11.2021. u 15:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p