DIZAJN I ARHITEKTURA

Bajkoviti dizajn interijera koji nas je osvojio na prvu!

Keramika kao vječna inspiracija za uređenje doma

Španjolski kreativni studio koji se krije iza imena Masquepacio predstavio je novi dizajn interijera naziva ''Iz prošlosti u budućnost'', a sam dizajn odaje počast bezvremenskom materijalu – keramici i u potpunosti će vas oduševiti!

Atmosfera interijera neodoljivo podsjeća na grčko-rimsku arhitekturu s nadrealističkim detaljima koji će potaknuti one istinske ljubitelje interijera i inspirirati ih na korištenje keramike u prostoru koja, kako i sami dokazuju, uz malo mašte može imati zaista bezbroj varijacija i stilova. Prezentirani prostor karakteriziraju nijanse plave, krem i zlatne boje, a raskoš poliranog mramora i indigo detalja tvori posebnu unutarnju arhitekturu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kao što i samo ime projekta kaže; ''Iz prošlosti u budućnost'' na ovaj način istražio je prostor i pronašao nove načine na koji se, zahvaljujući novoj tehnologiji, keramika može prilagoditi bilo kojoj upotrebi i može se koristiti na mnogo više načina od pukog dekora. Tako je keramika odigrala glavnu ulogu kada govorimo o glavnim elementima, podnim i zidnim oblogama ali i rasvjetnim tijelima, a polirani mramor unosi dodatnu dozu elegancije te stvara efekte povećanja svjetlosti i reflektivnosti. Točku na i svakako stavlja široki raspon boja kojim je postignut ''kraljevski'' štih samog uređenja.

Masquepacio je ovim projektom dokazao da najnoviji trendovi u uređenju i dizajnu itekako uspješno koegzistiraju s karakteristikama porculana, a boje i dorade u potpunosti mogu promijeniti smjer korištenja keramike u arhitekturi i dizajnu interijera uopće. Više informacija o samom projektu, kao i kompletan rad ovog kreativnog studija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici!

Objavljeno: 03.04.2020. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p