DIZAJN I ARHITEKTURA

BE FERNÁNDEZ: umjetnica koja ilustrira urbani život POP estetikom i u čije ćete se radove zaljubiti na prvu!

Umjetnica koja je osvojila društvene mreže
Umjetnost ima moć prenositi emocije i priče na različite načine, a jedna umjetnica koja to radi s iznimnim talentom i strašću je - Be Fernández. Ilustracije s potpisom ove madridske umjetnice odišu jarkim bojama i pop estetikom, no ispod površine skrivaju melankoličnu poruku urbanog načina života. Njezin rad je postao viralan na Instagramu u rekordnom roku, gdje svakodnevno privlači pažnju tisuća obožavatelja i širi inspiraciju diljem svijeta.

Be Fernández je mlada umjetnica čiji radovi zrače neviđenom svježinom, ali istovremeno nose duboke korijene u estetici osamdesetih godina prošlog stoljeća. Sve ilustracije su šarene i privlačne na prvi pogled, no pozorno promatranje otkriva dublje slojeve introspekcije. Radovi su mahom puni kontrasta: jaki i strastveni, a istovremeno nježni i suptilni. Zahvaljujući svojoj inovativnosti, Be Fernández danas nije samo kreativna umjetnica; ona također surađuje s velikim reklamnim brendovima kao što su Adidas, Netflix, Mahou, Nike i Puma, a koji su također zamijetili njezin talent i jedinstveni stil. Be Fernandez je tako postala cijenjeni umjetnik u svijetu mode i dizajna, no kako i sama kaže, njezina istinska strast ostaje u ilustraciji, gdje izražava svoju vlastitu viziju suvremenog svijeta.
 
Pronaći vlastiti likovni jezik nije lagan zadatak, ali Be Fernández to radi s lakoćom. Njezin stil je rezultat mješavine različitih inspiracija i vizualnih elemenata koji je čine jedinstvenim, a primarni cilj je pričati priče i prenositi specifične emocije kroz kompoziciju elemenata i boja. Be Fernández inspiraciju pronalazi u fotografijama i vizualnim referencama koje joj pomažu prenijeti svoje ideje na papir, a svojim radovima ne ilustrira samo svijet oko sebe, već kroz svoj jedinstveni likovni jezik na savršen način prenosi i svoju unutarnju emociju. Sve njene radove pratite na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p