DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićna bajka u Finjaku opet je jedna od najljepših u gradu koju jedva čekamo posjetiti!

Lokacija koju nikad ne propuštamo posjetiti! 

Moramo priznati kako jedva čekamo da se grad i službeno pretvori u čarobnu blagdansku bajku, a i čini nam se da se Advent nikad više nije iščekivao. Ponovno u punom sjaju provest ćemo najljepše doba godine na poznatoj lokaciji koja nas uvijek iznova oduševi predivnim i posebnim uređenjem do najsitnijeg detalja - u caffe baru Finjak.

Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ od dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere za blagdanske dane pred nama. Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica, nepce zasladite nekim od najukusnijih kuhanih vina rađenih po tajnoj i posebnoj recepturi te uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, kao i neodoljivom tartu od jabuke pripremljenom po najfinijoj francuskoj recepturi. Također, morate probati i kuhanu rakiju po recepturi kuće, a Finjak je mislio i na one najmlađe te za njih ima spremnu ukusnu vruću čokoladu koja će bas svima izmamiti osmijeh na lice. 

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će vam praviti i novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbreadovi. Sjajna vijest je i da svu hranu i piće možete ponijeti kući u ‘to go’ ambalaži, pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma - od ove godine to mogu. 

Posjetite zagrebački caffe bar Finjak, Vlaška 78, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, Gingerbread družina, dobra hrana i piće te ono najbolje – emocije. Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku!

Foto: PR
Objavljeno: 22.11.2022. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p