DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićne kuglice s najpoznatijim citatima iz Prijatelja su sve što ovih blagdana želimo

Odlična ideja za sve obožavatelje kultne serije!

Prijatelji su bez imalo razmišljanja serija uz koju su rasle brojne generacije, a činjenica kako i danas nakon toliko godina i dalje privlače pozornost, dodatno potvrđuje kako je riječ o kvalitetnoj seriji s bezvremenskim humorom koji će nas baš uvijek iznova nasmijati. Iako smo naviknuti na brojne detalji s elementima Prijatelja kao što su šalice ili majice, ovog puta pronašli smo božićni asesoar koji nas je u potpunosti oduševio.

Božićne kuglice unazad nekoliko godina poprimile su jednu posve novu dimenziju, odnosno postale su odličan poligon za iskazivanje kreativnost. Naime, bor je ukras koji podiže svaki dom te ga u blagdanskom periodu čini posebnim, stoga nije naodmet dekoraciju prilagoditi vlastitoj osobnosti, a volite li Prijatelje, veseo i vedar prizvuk, onda su spomenute kuglice savršen odabir za vas. Kao što smo spomenuli, na Etsy platformi pronašli smo šarmantan brend EnglishBliss koji stoji iza kuglica koja dolaze u bijeloj boji te su upotpunjene laganim shimmerom, tj. šljokicama i ono najvažnije, najpoznatijim citatima iz kultnih Prijatelja koji su ispisani prepoznatljivim fontom iz uvodne najave serije.

Koliko su ove kuglice već sad tražene nije potrebno dodatno napominjati, a vaše mogu biti za nešto više od 60 kn. Bor okićen s ovim unikatnom dekoracijom definitivno će nositi posebnu blagdansku priču prožetu humorom što je baš uvijek odabir s kojim ne možete pogriješiti. Kako bismo vas potaknuli na razmišljanje o baš ovakvoj božićnoj priči, izdvojili smo nekoliko fotografija kuglica inspirianih Prijateljima za koje ne sumnjamo da će vas natjerati da se u njih nepovratno zaljubite i već danas neku i naručite!

Objavljeno: 26.11.2019. u 10:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p