DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićni detalji iz Primarka koji osvajaju na prvi pogled

Simpatične dekoracije koje ćete poželjeti odmah!

Iako vam se može činiti kako božićno razdoblje i nije iza ugla, trgovine su očekivano kao i svake sezone požurile s ponudom, ali kada bolje razmislimo ta činjenica uopće nam ne smeta jer ne postoji ništa slađe niti zabavnije od nabave šarmantnih božićnih dekoracija. Božićna toplina uz pomoć Primark dekoracija još je za jednu stepenicu ljepša i ugodnija, pa nema baš nikakvog razloga da ne zavirite u ponudu i nabavite divne detalje koji će uljepšati vaš životni prostor.

Kao što smo spomenuli, blagdanske dekoracije mnogima su zasigurno jedna od najomiljenijih razonoda. Božićni detalji defintivno pospješuju božićni duh, potiču zajedništvo te ujedinjuju obitelj i prijatelje koji se izgube u mnoštvu simpatičnih ukrasa koje omiljene trgovine nude. Premda smo prije kako bismo nabavili sitnice iz Primarka morali otići na nešto duži put, otvorenje u Ljubljanskom Citypark centru čini se kao kratak i sladak izlet s kojeg ćete se vratiti puni odličnih detalja. Primark je za sada ponudio različite ukrase od kojih bismo svakako izdvojili bezvremenske Orašare koji su već neko vrijeme jedan od najtraženijih božićnih detalja. Osim Orašara u ponudi su se pronašle i iznimno živopisne kuglice za bor s kojima je posebna božićna priča zagarantirana.

@waitingxmas

Nadalje, Primark pažnju obraća na apsolutno sve aspekte uređenja doma, pa tako se možete odlučiti za kupnju divnih pokrivača koji su ukrašeni prigodnim blagdanskim motivima, samostojećih figurica ili svijećnjaka... Iako će se Primark blagdanska kolekcija još sigurno nadopuniti, i trenutna ponuda dovoljna je da poželimo spojiti korisno s ugodnim, otputovati na jedan dan i obaviti jedan od najdražih shoppinga te polako započeti s kreiranjem čarobnog blagdanskog ugođaja.

U nastavku smo izdvojili nekoliko blagdanskih detalja iz aktualne Primark ponude!

Objavljeno: 28.10.2019. u 14:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p