DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićni detalji s hrvatskim potpisom su sve što ovih blagdana želimo

Nikad nije rano za omiljene božićne sitnice!

Iako smo gotovo do jučer uživali u visokim temperaturama, posljednjih dana one nešto niže pokazale su svoje lice te nas podsjetile kako uskoro dolazi najdraže razdoblje u godini. Blagdanski period simbolizira sreću, blagostanje i dobro raspoloženje, a možemo se složiti kako simpatične blagdanske sitnice definitivno doprinose stvaranju dodatnog neodoljivog božićnog ugođaja.

Posljednjih godina Instagram je postao odlična platforma za brojne kreativce koji svoj rad žele predstaviti široj publici, pa nije neobično što smo upravo tim putem otkrili divan profil s hrvatskim potpisom koji nas je osvojio na prvi pogled. Puro Amor Design ime je šarmantnog brenda o kojem ste već imali priliku čitati na stranicama našeg portala kada se je predstavio s posebnim torbama, jastucima, šalicama...koje su specifične po tome što sadrže poznate hrvatske poštapalice. Ovog puta Puro Amor Design dizajnirao je božićnu kolekciju koja je toliko divna da već na prvi pogled želimo imati baš sve komade. Dragitza Rastegorac, žena koja se krije iza ovog brenda, uživa u svakom segmentu izrade unikatnih proizvoda, što je vidljivo iz brojnih detalja koji su pažljivo aplicirani i postavljeni na proizvode.'Što se tiče dizajna, kao i prije uvijek se potrudim imati kreativne natpise i crteže, ne želim koristiti samo one klasične na engleskom već tražim hrvatske poštapalice koje će ljudima stvoriti osjećaj doma. Ovog puta bilo je zahtjevno pronaći nove natpise, pa je trebalo malo više vremena i truda da dođem do rezultata, ali isplatilo se i jako se veselim novoj blagdanskoj sezoni te se nadam da će se ljudima sviđati nove stvari koje sam pripremila'
- ističe Dragitza.

Puro Amor Design donosi posebne, šarmantne i drugačije proizvode, stoga nema baš nikakvog razloga da ne razveselite sebe ili dragu osobu divnim poklonom koji možete nabaviti putem službenog Instagram profila ili u trgovini koja se nalazi u Jurišićevoj 19, a ono što mi garantiramo je da nećete ostaviti razočarani, već naprotiv oduševljeni divnim i toplim dizajnom koji će upotpuniti vaš dom.


Foto: Puro Amor Design
Objavljeno: 07.11.2019. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p